Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Amersfoort

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Amersfoort
Hof van Saksen
Gesponsord
Ontdek het nieuwe genieten op een stijlvol vakantieresort.
Uittips van bezoekers over Amersfoort:
Varen door de binnenstad.
Ben je in Amersfoort, maak dan eens een boottochtje door de grachten. niet alleen erg leuk, maar ook erg gezellig. Kijk om je heen, waar je .. verder »
8 personen vinden dit leuk
Kanovaren door de Grachten van Amersfoort
Maak een heerlijke kanotocht door de Amersfoortse Grachten. deze tocht duurt ongeveer 2-2,5 uur en is al vanaf 2 personen te .. verder »
6 personen vinden dit leuk
Dogatti Stepevents
Echt één de allerleukste manieren om een prachtige binnenstad te bekijken!
4 personen vinden dit leuk
Wandelen en fietsen in de omgeving van Amersfoort:
Zeldertsepad
er te betalen, dus nu 3.-!) etc., doorstroomde mij een diep geluksgevoel, in het flauwe herfstzonnetje beleefde ik: dit is mijn land. Hier hoor ik. Ik loop niet in Frankrijk of Zuid-Engeland, waar ik niet hoor en over een paar dagen weer weg moet, maar ik ben zelf deel van deze omgeving. Enfin, het wordt veel te lang en pathetisch, dus ik stop er maar weer eens mee:ik heb genoten. Waar je ook zo van genieten kan:ik had mijn wandelschoenen ingevet (wat ik nooit doe) want ik had eerder gemerkt
Zeldertsepad
Openbaar vervoer: De dichtbijzijnde bushalte is aan de Bunschoterstraat. Wij adviseren u met de fiets of de auto te komen. Markering: blauwe markering in de vorm van een klomp. De route is in twee richtingen gemarkeerd, zodat u de route zowel links- als rechtsom kunt wandelen. Broedseizoen: De route is gesloten tijdens het broedseizoen tussen 15 maart en 15 juni. In deze periode kunt u het Landschapspad lopen. Dit is geen Klompenpad en loopt over verharde weg. De route begint bij Cafe Vanouds
Coelhorst
De Utrechtse natuur- en milieuorganisaties beschouwen Utrecht als de proeftuin in Nederland voor nieuwe vormen van gebiedsontwikkeling en financiering van natuur, landschap, recreatie en erfgoed.

 
Meer dagje uit tips in Amersfoort

Copyright 2015 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Amersfoort »