Uitzinnig.nl - Verrassende uitgaanstips, evenementen en activiteiten en een dagje uit bij u in de buurt.

Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Den Haag

Zuid-Holland
Direct naar overzicht met activiteiten in Den Haag »

Den Haag is een stad met Koninklijke allure, wereldberoemde theaters, kunst, cultuur en prachtige architectuur. Den Haag is ook winkelen en uitgaan in de binnenstad of lekker uitwaaien op Scheveningen of Kijkduin. In Den Haag valt altijd wat te beleven!
Ook voor een avondje uit naar het theater, een musical, een dansvoorstelling of een concert biedt deze stad tal van mogelijkheden.

Den Haag telt zo'n dertig musea, veel historische monumenten en bezienswaardigheden. Ook zijn er in elk jaargetijde voor jong en oud leuke attracties te bezoeken. Het hele jaar door vinden er evenementen en (gratis) festivals plaats, zoals Parkpop of de Haagsche Kunst- en antiekdagen.

Hieronder staan de activiteiten en evenementen die Den Haag u te bieden heeft.
Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Den Haag
 
Uittips van bezoekers over Den Haag:
Megastores
Er zijn te veel winkels gesloten in de Megastores ivm de crisis. Jammer, maar deze kan natuurlijk weer gaan bloeien.Kom kop Gemeente Den .. verder »
4 personen vinden dit leuk

Zandmotor
Kom naar Den Haag, naar Kijkduin en tuur vanaf de terrasjes naar de Zandmotor. Heb je voldoende zin om eens lekker de benen te strekken en .. verder »
4 personen vinden dit leuk

Museum De Mesdag Collectie
Wat een prachtig museum, het panorama bezochten wij als kind, met onze ouders, 50 jaar geleden. Nu met 3 vriendinnen een dagje Den Haag .. verder »
3 personen vinden dit leuk

pagina1 234

 
Meer dagje uit tips in Den Haag

Copyright 2014 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Boek nu uw hotel zonder reserverings- en annuleringskosten .. »