Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Almere

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Almere
Winkelen bij Zalando
Gesponsord
De leukste kleding & schoenen vind je bij Zalando!
Uittips van bezoekers over Almere:
fitnessen bij ZWAAR
Mijn tip is : fitnessen bij ZWAAR, een sportschool waar iedereen welkom is en waar een ieder zich welkom voelt. Of je nou wilt fitnessen, .. verder »
3 personen vinden dit leuk
Utopolis Almere
Net naar planes geweest; 13/11/2014 woensdag 1600u. Ik heb nu 2 dagen oorpijn, Het geluid staat veel te hard. Dit lijkt met niet gezond! Ik .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
Stadslandgoed de Kemphaan
Het is daar fantastisch voor jong en oud ..heerlijke omgeving en heel bijzonder dat je er gratis kunt vertoeven ,Dat maak je zelden nog .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
Wandelen en fietsen in de omgeving van Almere:
Eemland
Geniet van de weidse vergezichten over het typisch Nederlandse polderlandschap van Eemland. In de drassige weilanden bloeien dotterbloemen en echte koekoeksbloemen. Weidevogels broeden hier massaal in het voorjaar. Prachtig wandel- en fietsgebied. Bekijk vogels vanuit de kijkhut.
Naardermeer
Internationaal beschermd natuurlijk meer omringd door moerasbos en weilanden met ondiepe plassen. Vanaf Gasterij Stadzigt maak je een boottocht met de fluisterboot, wandeling of fietstocht. Kom vogels kijken op een van de vijf uitzichtpunten.
Nesserpad
Met rondom uitzicht tot aan de horizon van noord naar oost naar zuid naar west hebben we deze fijne wandeltocht gelopen op donderdag 20 september. Op de zomerdijk kwamen we tussen een kudde Drentse heideschapen terecht en in de verte kwamen er twee mannen in het groen aan met grote leren hoeden en.....een Border Collie, naar later bleek de full-time beroepsherders van de Grazerie, ingehuurd door Landschapsbeheer. Wij stonden even stil...de herder grijnsde van oor tot oor en nadat hij een
 
Meer dagje uit tips in Almere

Copyright 2015 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Almere »