Uitzinnig.nl - Verrassende uitgaanstips, evenementen en activiteiten en een dagje uit bij u in de buurt.

Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Sneek

Friesland
Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Sneek
Zwembad it Rak
82% vindt dit leuk
Sneek
 
Uittips van bezoekers over Sneek:
tip sneek, een informatiecentrum, alles op 1 adres
Als je een bezoek brengr aan Sneek kun je het beste een bezoek brengen aan het toerist info point. Ze hebben een overzicht van alle musea, .. verder »
1 persoon vindt dit leuk

Mijn Sneek
Mijn tip is natuurlijk de Waterpoort van Sneek zeker een bezienswaardigheid. Ook de binnenstad van Sneek is zeer de moeite waard en het is .. verder »
1 persoon vindt dit leuk

11 steden tocht
Sneek is een friese stad saamhorigheid en fanatiek met schaatsen. Wij zijn allemaal op de een of andere manier bezig om de 11 stedentocht .. verder »
1 persoon vindt dit leuk

 
Wandelen en fietsen in de omgeving van Sneek:
Skrok
Fietsroute door Skrok, Skrins en de Lionserpolder.Fiets door het weidegebied Greidhoeke, in het westen van Friesland. Geniet van de vele planten- en vogelsoorten die in de drie natuurgebieden te vinden zijn.

Skrins
Het is weer voorjaar! Gezenderde grutto Amalia startte begin maart vanuit Spanje haar terugreis naar de weidevogelgebieden in Friesland en kwam daar op 11 maart aan. In een paar dagen tijd legde ze zo'n 2000 kilometer af en koos het Friese Skrins bij Wommels als eindbestemming, net als vorig jaar!

Lionserpolder
Natuurmonumenten vernat na het Paasweekend haar Friese weidevogelgebieden extra dit voorjaar. Zo creeren we plekken voor de weidevogels waar ze aan kunnen sterken en op krachten kunnen komen voor het broedseizoen.

 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Sneek

 
Meer dagje uit tips in Sneek

Copyright 2015 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Boek nu uw hotel zonder reserverings- en annuleringskosten .. »