Uitzinnig.nl - Verrassende uitgaanstips, evenementen en activiteiten en een dagje uit bij u in de buurt.

Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Horst aan de Maas

Limburg
Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Horst aan de Maas
 
Uittips van bezoekers over Horst aan de Maas:
Aardbeienland
Erg teleurstellend. Eigenaar heeft geen besef van klantvriendelijkheid en de eigenares denk dat iedereen gratis haar aardbeienplantsoentje .. verder »
1 persoon vindt dit leuk

Aardbeienland
Aardbeienland wij mijn vriendin en ik kunnen niet wachten dat het opengaat.wij komen er iedere week om koffie te drinken en het personeel .. verder »
1 persoon vindt dit leuk

Aardbeienland
Veel te duur, onbeleefde medewerkers en het geld zeker niet waard vind ik! Koop de aardbeien dus ergens wat goedkoper. Voor mij zeker niet .. verder »
1 persoon vindt dit leuk

 
Wandelen en fietsen in de omgeving van Horst aan de Maas:
Stippelberg
Dit grote natuurgebied heeft twee gezichten. Enerzijds de uitstraling van een landgoed, met een landhuis met statige lanen en rododendron struiken. In het westen vind je een dennenbos met bijzondere 'stippels' in het landschap, bovenop de Milheezerbreuklijn.

De Banen
Water- en rietvogels genieten van de natuur op en rond de zand- en grindwinning. Fiets over de stuwwal, maak een korte wandeling en kijk over het gebied uit met plassen, hagen en bosjes. Vergeet je verrekijker niet om de vele vogels te spotten!

Koningsven
Klein maar fijn: Koningsven was ooit een van de mooiste moerasgebieden van Nederland. Door ontginning ging dat echter verloren. Natte natuur krijgt in de toekomst een nieuwe kans dankzij een grootschalig initiatief, waar ook dit gebied vlak bij Sint-Jansberg en het Reichswald onder valt.

 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Horst aan de Maas
Venlo
Venlo

 
Meer dagje uit tips in Horst aan de Maas

Copyright 2015 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Boek nu uw hotel zonder reserverings- en annuleringskosten .. »