Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Roermond

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Roermond
Winkelen bij Zalando
Gesponsord
De leukste kleding & schoenen vind je bij Zalando!
Uittips van bezoekers over Roermond:
Roermond middeleeuwse stad stad aan het water
Bezichtig het Middeleeuwse Roermond eens, gelegen aan de rivier de Roer met haar mooie oude binnenstad met haar gezellige terrasjes en .. verder »
7 personen vinden dit leuk
TheaterHotel De Oranjerie
Het is niet alleen theater wat de klok slaat, maar deze keer was het Cirques d'Hiver, met een fantastisch programma van hoge kwaliteit. Er .. verder »
2 personen vinden dit leuk
TheaterHotel De Oranjerie
Mooi gebouw met veel ruimte en mogelijkheden. Direct er naast een parkeergarage. Is ons prima bevallen. Is ook zeer geschikt voor mensen .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
Wandelen en fietsen in de omgeving van Roermond:
Natuurgebieden in de Maasvallei | Natuurmonumenten
De omgeving van de Molenplas is struingebied. Dit betekent dat je niet op de paden hoeft te blijven. Er loopt een uitgestippelde wandelroute rond de Molenplas, maar wandelen is overal toegestaan. De hond mag ook mee maar wel aan de lijn! Voor wie niet van struinen houdt, is er een grindpad aangelegd rond de plas. De wandeling duurt ruim twee uur en voert over een brug en stepping stones. Met hoogwater kunnen delen van het pad overstromen en is het pad niet of alleen met laarzen begaanbaar.
Keversbroek
Keversbroek is een natuurgebied ten noordwesten van Baexem en is rijk aan vlindersoorten. Geniet van de hooilandjes en schaduwrijke populieren- en moerasbossen. En vergeet je vlinderboekje niet!
Maasvallei
Een magisch landschap met de Maas als architect. Hier stroomt een levende rivier met vele gezichten. Kolkende watermassa in wintertijd of rustiek stromend in de warme zomermaanden. De uiterwaarden zijn elk seizoen weer anders, hier is het heerlijk struinen over veepaadjes en grindruggen.
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Roermond
 
Meer dagje uit tips in Roermond

Copyright 2015 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Roermond »