Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Roosendaal

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Roosendaal
Winkelen bij Zalando
Gesponsord
De leukste kleding & schoenen vind je bij Zalando!
Uittips van bezoekers over Roosendaal:
Kermis
Het is kermis in Roosendaal.
1 persoon vindt dit leuk
Tweedehands shoppen bij mijnTafel Roosendaal
Houd je van rommelmarkten, kringloopwinkels en braderie├źn? Haal je hart op bij mijnTafel Roosendaal aan de Nispensestraat 12 in Roosendaal. .. verder »
outlet Rosada in Roosendaal
Als je gezellig wilt winkelen en niet te duur? Kom dan naar Roosendaal en bezoek Rosada, de outlet in deze regio. Er is voor jong en oud .. verder »
Wandelen en fietsen in de omgeving van Roosendaal:
Tolbergse Schuurkapel
De Tolbergse Schuurkapel ligt in een groene oase aan de rand van de stad Roosendaal in de wijk Tolberg. De kapel is dagelijks geopend voor bezoekers die op zoek zijn naar rust en bezinning. Er is ook de mogelijkheid om een kaarsje aan te steken.
Visdonk
Droom weg bij een kop koffie of thee in T-Huis Visdonk en ga daarna lekker uitwaaien aan de rand van de stad Roosendaal. Waan je ver van de bewoonde wereld als je wandelt over de lanen van dit jonge landgoed, door bos en heide. Leef je uit op de mountainbike route of kom tot rust bij het Rozenven.
Rucphense Bossen
Een eenzame vliegden staat op de heuvelrug van het overgebleven stuifduin. Kom zelf genieten van dit bijzondere zandlandschap en wandel door bossen en over heidevelden in de Rucphense Bossen.
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Roosendaal
 
Meer dagje uit tips in Roosendaal

Copyright 2015 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Roosendaal »