Uitzinnig.nl - Verrassende uitgaanstips, evenementen en activiteiten en een dagje uit bij u in de buurt.

Attracties en bezienswaardigheden in Goes

Zeeland
Kies de gewenste categorie   
Attracties en bezienswaardigheden in Goes
 
Uittips van bezoekers over Goes:
Stoomtrein Goes-Borsele
Een geweldig dagje uit! Rijdt mee in een stoomtrein en soms kun je zelfs met een motorwagen meerijden. Reizen in de 3de klasse is een leuke .. verder »
2 personen vinden dit leuk

Restaurant De Landbouw, Goes
Als je voordelig en lekker wilt eten ga dan naar Restaurant De Landbouw in Goes. Je krijgt daar voor een zeer billijke prijs goed en .. verder »
1 persoon vindt dit leuk

TV OPNAMEN ZEELAND TOPPERS
Op maandag 1 okt. a.s. zijn de TV opnamen van het muziekprogramma ZEELAND TOPPERS in het Oude Postkantoor aan de Grote Markt in Goes, met .. verder »
1 persoon vindt dit leuk

 
Wandelen en fietsen in de omgeving van Goes:
Schenge
De Schenge is een voormalige zeearm die vroeger het eiland Wolphaartsdijk van Zuid-Beveland scheidde. De zeearm is grotendeels ingepolderd en vooral in gebruik als weiland. Langs het natuurgebied is het heerlijk fietsen.

Nationaal Park Oosterschelde
Vlak voordat tienduizenden steltlopers vanuit Afrika in de Oosterschelde landen, is de 5000ste ‘zandtekening’ gezet. Hiermee steunen mensen massaal het behoud van de zandplaten in de Oosterschelde. Met de campagne ‘Help, de Oosterschelde verzuipt’ vraagt Natuurmonumenten aandacht voor een van de allergrootste, maar ook een van de onbekendste natuurbedreigingen in Nederland: de zandhonger in de Oosterschelde.

Katse Plaat
Vanavond is er in Nieuwsuur (22.00 uur op NED 2) aandacht voor de zandhonger in de Oosterschelde. Onze belangenbehartiger voor de Oosterschelde, Bjorn van de Boom, vertelt vanaf een zandplaat over de zandhonger; een grote bedreiging voor de duizenden vogels en zeehonden die de Oosterschelde hard nodig hebben voor hun bestaan.

 
Dichtstbijzijnde attracties in de omgeving van Goes

 
Meer dagje uit tips in Goes

Copyright 2015 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Boek nu uw hotel zonder reserverings- en annuleringskosten .. »