Campina Open Boerderijdagen in Diverse locaties

Campina Open Boerderijdagen

25 mei 2015 | Evenement
Diverse locaties, Nederland
Campina Open Boerderijdagen in Diverse locaties, Nederland
Bewaren in Mijn Uitjes
 vindt dit leuk
(81 stemmen)
93%
Stem nu ook
Let op: Dit evenement heeft in 2015 plaatsgevonden en is afgelopen. Mocht er nieuwe informatie komen (over een volgende editie) dan lees je dat hier.

Tijdens de Campina Open Boerderijdagen stellen melkveehouders, verdeeld over het hele land, hun boerderij open voor een kijkje achter de schermen. Er zijn tal van leuke en leerzame activiteiten op de boerderijdag.

Nederlandse gezinnen krijgen zo de kans om te ‘proeven’ van het echte boerenleven, en om met eigen ogen te zien waar melk precies vandaan komt. Op de boerderijen worden veel kinderactiviteiten georganiseerd; zoals een boerenstormbaan in de wei en een speurtocht en rondleiding over de boerderij.

Kijk op de website voor de deelnemers bij jou in de buurt!Aanvangstijden

Op vrijdag 15 mei (Hemelvaartsweekend) en op maandag 25 mei (Tweede Pinksterdag). Je bent welkom tussen 10.00 en 16.00 uur.

Prijzen

Gratis

Bezoekersinformatie

Campina Open Boerderijdagen
Boerderijen door heel Nederland
1901 ZZ Diverse locaties
Beoordeel Campina Open Boerderijdagen »Beoordelingen van Campina Open Boerderijdagen
1 reviews | Schrijf een review 
H v Kesteren uit ELST GLD schreef op 8 oktober 2012 20:41
Wij waren ook op de boerderij dag in elst gld. geweldig mijn kleinkinderen vonden het heel spannend ze waren er nog nooit geweest.Ze mochten de kalferen biks geven de koeien hooi en daarin kun je ook nog leuk spelen de oudste 3jaar de jongste 1jaar op de skipie koe de melk en de vla waren heerlijk .Toen we naar huis gingen de kinderen kregen toen tot hun verrassing ook nog een campina koetje mee naar huis. wat gebeurd er het word zijn knuffel die mee naar bed moet maak niet uit waar hij slaapt zijn papa of mama kunnen hem na komen brengen Waar we bang voor zijn is als hij hem kwijt raakt of op geknuffelt is wat er dan gebeurt Onze vraag is of we er nog een kunnen krijgen bij voorbaat hartelijk dank
een oppassende opa en oma


Copyright 2016 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
De leukste uittips en reacties ook op Facebook. Word nu fan van Uitzinnig.nl »