Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Festival Jazz at the Dockyard 2024 in Den Helder

 vindt dit leuk
(14 stemmen)
71%
Stem nu ook
Jazzclub Nieuw & Diep organiseert op zondag 9 juni 2024 de tweede editie van Jazz At The Dockyard. Deze editie belooft ook weer een heerlijke zondagmiddag te worden met muziek van hoog niveau.
Jazz At The Dockyard 2024 vindt plaats in Theater De Kampanje Den Helder op drie podia: de Kleine Zaal, de Grote Zaal (toneel op toneel) en de Stadshal.
“ Festival met op 3 podia 6 optredende bands op Oude Rijkswerf Willemsoord Den Helder ”
Het is de organisatie gelukt om een mooi en gevarieerd programma - voor elk wat wils - samen te stellen: in de Stadshal twee super swingende bands. Broken Brass, een 9-koppige brassband - met spetterende, funky New Orleans grooves en Koffie – een 7-mans formatie - met aanstekelijke, dansbare afrobeat en messcherpe funk. Er is muziek voor de echte liefhebbers: het trio van bassist Joris Teepe met de gerenommeerde Amerikaanse gitariste Sheryl Bailey en de piepjonge, maar zeer getalenteerde jazzrockband Smandem. De Cubaanse pianist Ramón Valle en trompettiste Maite Hontelé brengen een sprankelende ode aan Latijns-Amerika en de Latin jazz. Het trio rond trompettist Teus Nobel met gitarist Tim Langedijk en bassist Jeroen Vierdag brengt een hommage aan Chet Baker. Bij mooi weer zal bigband Frankie Goes To…het festival op de kade openen met een sfeervol optreden.

Voor wie?

Dit evenement is voor jong volwassenen, volwassenen en senioren.


Aanvangstijden

9 juni 2024

Zaal open voor kaartverkoop 12.00 uur. Voorprogramma vanaf 12.30 uur op de kade, de concerten beginnen om 13.30 uur tot ongeveer 18.00 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het evenement zelf.

Prijzen

Toegang €5, servicekosten €1, Na toegang zijn gratis kaarten af te halen voor de luisterconcerten. Parkeren gratis - Met de trein 1.15 uur vanaf Amsterdam - 5 minuten lopen naar Willemsoord.


Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres


Schrijf als eerste een review







Laat dit leeg:

* Verplichte velden. Jouw e-mailadres wordt niet getoond.

Meer over:

Ook interessant

  • Rondvaart KH44 - Zeiltocht varend erf...
    Maak een zeiltochtje met het varend monument KH44 op het Kolhornerdiep. .. »
  • Land van Fluwel
    Het paradijs voor jong en oud, voor levensgenieters en avonturiers! .. »
  • Zijper Museum
    Museum over het ontstaan van de Zijpe. Er zijn historische kaarten, dvd´s, objecten enz .. »

Uitgelicht