Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Vergeet me niet fietstocht

Zaterdag 18 mei 2024 | start en finish de Markt in Dokkum | Dokkum (Noardeast-Fryslân)
Samen fietsen voor Alzheimer:
Eerste Vergeet-me-niet fietstocht 2024 Dokkum - Dorpshuizen die open gaan, vlaggen die uit worden gehangen, bermen die bloeien; de allereerste Vergeet-me-niet fietstocht van stichting Ik ben Wil kan rekenen op veel medewerking vanuit de dorpen waardoor op 18 mei gefietst wordt. De fietstocht wordt georganiseerd om aandacht te vragen voor alzheimer. Tijdens de eerste editie van de Vergeet-me-niet fietstocht worden de dorpen Mitselwier, Nijewier en Ie aangedaan. De bedoeling is dat de fietstocht een jaarlijks terugkerend event. Voor deze eerste editie zijn door vrijwilligers van de stichting en medewerkers van de gemeente vergeet-me-nietjes gezaaid. De bloemen bloeien in de maand mei naar verwachting prachtig lichtblauw en zijn bovendien een symbool voor Alzheimer.

De route is ongeveer 20 kilometer lang en gaat voornamelijk over fietspaden en rustige wegen. Jong en oud; iedereen die kan fietsen kan meedoen. De start is op 18 mei op de Markt in Dokkum. In Nijewier, Mitselwier en Ie worden activiteiten georganiseerd door bewoners en ondernemers en er is op meerdere plaatsen ruimte voor een kop koffie met iets lekkers of een toiletbezoek. Er zijn drie stempelposten onderweg en bij verzorgingstehuis de Skûle is een extra stopplaats.


Aanvangstijden

Zaterdag 18 mei 2024

Start is vanaf 13.30 op de markt in hartje Dokkum, de recreatieve fietstocht is tot 16.00. Voor jong en oud, opbrengst gaat 100% naar Stichting ikbenwil/Alzheimer.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de activiteit zelf.

Prijzen

Aanmelden voor de 18e mei via Website van ikbenwil is het start bedrag 4,- pp. Op de dag zelf aanmelden kost 5,- pp. De opbrengsten gaan volledig naar Stichting ikbenwil/Alzheimer.
 

Bezoekersinformatie

start en finish de Markt in Dokkum
De Markt
9101 LS Dokkum (Friesland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Activiteit | Overig actief

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *






Laat dit leeg:

Ook interessant

  • Kinderpaleis Cavallo
    Indoor speelparadijs in Stiens .. »
  • Pitch en Putt Golf Leeuwarden
    Het golfspel waar iedereen ook zonder golfervaring volop van kan genieten. .. »
  • Open Joodse Huizen - Huizen van Verzet
    Evenement in Leeuwarden .. »
    3 mei
Zet alvast in je agenda