Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Bodegraven

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Bodegraven
Zwembad De Kuil Zwembad De Kuil
Bodegraven
100% vindt dit leuk
Uittips van bezoekers over Bodegraven:
mooi bodegraven dorpje van het groenehart
Fort wiereckeschans is uit de tijd van napoleon de hollandse waterlinie verdediging echt een aanrader
3 personen vinden dit leuk
Kaasmuseum Bodegraven
Heel erg leuk om deze site tegen te komen. Ben ook zeer benieuwd wie dit museum nu runt. Mijn opa,W,Bakker had nl een kaashandel,dat .. verder »
2 personen vinden dit leuk
Kaasmuseum Bodegraven
Mijn oom was kaashandelaar en kwam ook in Bodegraven. All vele jaren geleden is hij overleden en nu had ik een soort poster gekregen en .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
Wandelen en fietsen in de omgeving van Bodegraven:
Kadelanden
Midden in het Groene Hart ligt een uitgestrekt veenweidegebied: de Kadelanden. De drassige graslanden langs een duizend jaar oude houtkade zijn zowel ‘s winters als in de zomer een belangrijke standplaats voor uiteenlopende soorten vogels. Via het Veldzichtpad wandel je hier langs!
Nieuwkoopse Plassen
Natuurmonumenten organiseert in samenwerking met de NCBD (Ned.Chr.Bond van Doven) op de Nieuwkoopse Plassen een vaartocht voor dove mensen. Speciaal voor deze excursie is de NGT-gebarentolk Sebastiaan Boogaard aanwezig. De deelnemers ontdekken de natuur en de cultuurhistorie van de Nieuwkoopse Plassen met behulp van gebarentaal, ruiken, proeven en voelen.
Kamerikse Nessen
Landschapsbeheer Zuid-Holland start deze zomer in samenwerking met Natuurmonumenten en Bureau Waardenburg het project Purperreiger als Loge. In dit project wordt met vrijwilligers onderzocht welke gebieden belangrijk zijn als slaapplaats voor deze beschermde vogel.
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Bodegraven
 
Meer dagje uit tips in Bodegraven

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Bodegraven »