Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Nieuw-Lekkerland

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Nieuw-Lekkerland
Uittips van bezoekers over Nieuw-Lekkerland:
Ook mooi als er geen ijs ligt
Het weide-en molengebied rondom Kinderdijk,erfgoedlijst vd Unesco, is met elk weertype een *plaatje*.
1 persoon vindt dit leuk
ga eens naar de molens
Ga eens naar de molens in kinderdijk, maar liefst 19 molens bij elkaar,prachtig! je kunt er fijn wandelen of een bootochtje maken langs de .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
Molens van Kinderdijk
Ik was aangenaam verrast over de natuur bij Kinderdijk. Super om met mooi weer aan de waterkant te zitten en naar de kikkers, libelles, en .. verder »
Wandelen en fietsen in de omgeving van Nieuw-Lekkerland:
Coenecoop Kolonie
Dit weekend starten de jaarlijkse vleermuizenexcursies weer! Vijf weekenden lang zal de excursieboot 's avonds de Nieuwkoopse Plassen op varen en op zoek gaan naar vleermuizen die over het water scheren. Wil je deze nachtdieren tijdens de jacht zien? Meld je dan snel aan.
Kadelanden
Midden in het Groene Hart ligt een uitgestrekt veenweidegebied: de Kadelanden. De drassige graslanden langs een duizend jaar oude houtkade zijn zowel ‘s winters als in de zomer een belangrijke standplaats voor uiteenlopende soorten vogels. Via het Veldzichtpad wandel je hier langs!
Ackerdijkse Plassen
Op 21 en 22 december kunnen kinderen in de Centrale Bibliotheek met boswachters van Natuurmonumenten aan de slag om pindaslingers maken. Daarmee kunnen ze thuis balkons en tuinen mee versieren. Hoe meer slingers er hangen, hoe meer voer er is voor de vogels in onze stad. Een roodborstje verliest tijdens een winternacht 10% van zijn gewicht. Dat moet hij er overdag wel weer bij snoepen.
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Nieuw-Lekkerland
 
Meer dagje uit tips in Nieuw-Lekkerland

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Nieuw-Lekkerland »