Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Reeuwijk

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Reeuwijk
Uittips van bezoekers over Reeuwijk:
Hoe mooi is mijn Reeuwijk!!!
Weinig mensen hebben mijn mooie dorp nog niet hoe ontdekt hoe veelzijdig het is om hier een daguitje van te maken. Via knooppuntenroute kan .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
Zeeuws Museum
Kom eens kijken in het prachtige Abdij complex ligt het Zeeuws Museum als een verscholen parel van heel veel stukken erfgoed van het rijke .. verder »
De Slavenwandeling
De slaven rondwandeling is een echte aanrader. Je wordt meegevoerd langs slavenpakhuizen en de Zeeuwse geschiedenis in de VOC tijd. Je .. verder »
Wandelen en fietsen in de omgeving van Reeuwijk:
Kadelanden
Midden in het Groene Hart ligt een uitgestrekt veenweidegebied: de Kadelanden. De drassige graslanden langs een duizend jaar oude houtkade zijn zowel ‘s winters als in de zomer een belangrijke standplaats voor uiteenlopende soorten vogels. Via het Veldzichtpad wandel je hier langs!
Nieuwkoopse Plassen
Natuurmonumenten organiseert in samenwerking met de NCBD (Ned.Chr.Bond van Doven) op de Nieuwkoopse Plassen een vaartocht voor dove mensen. Speciaal voor deze excursie is de NGT-gebarentolk Sebastiaan Boogaard aanwezig. De deelnemers ontdekken de natuur en de cultuurhistorie van de Nieuwkoopse Plassen met behulp van gebarentaal, ruiken, proeven en voelen.
Kamerikse Nessen
Landschapsbeheer Zuid-Holland start deze zomer in samenwerking met Natuurmonumenten en Bureau Waardenburg het project Purperreiger als Loge. In dit project wordt met vrijwilligers onderzocht welke gebieden belangrijk zijn als slaapplaats voor deze beschermde vogel.
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Reeuwijk
Zwembad De Kuil Zwembad De Kuil
Bodegraven
100% vindt dit leuk
 
Meer dagje uit tips in Reeuwijk

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Reeuwijk »