Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Sneek

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Sneek
Ballorig Sneek Ballorig Sneek
Sneek
50% vindt dit leuk
Zwembad it Rak Zwembad it Rak
Sneek
1 review | 82% vindt dit leuk
Uittips van bezoekers over Sneek:
tip sneek, een informatiecentrum, alles op 1 adres
Als je een bezoek brengr aan Sneek kun je het beste een bezoek brengen aan het toerist info point. Ze hebben een overzicht van alle musea, .. verder »
3 personen vinden dit leuk
Gezellige historische stad
Leuk overzicht gevonden op sneek.startpagina.nl en het gezellige centrum heeft een keur aan winkels en uitgaansgelegenheden. .. verder »
2 personen vinden dit leuk
Mijn Sneek
Mijn tip is natuurlijk de Waterpoort van Sneek zeker een bezienswaardigheid. Ook de binnenstad van Sneek is zeer de moeite waard en het is .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
Wandelen en fietsen in de omgeving van Sneek:
Skrok
Fietsroute door Skrok, Skrins en de Lionserpolder.Fiets door het weidegebied Greidhoeke, in het westen van Friesland. Geniet van de vele planten- en vogelsoorten die in de drie natuurgebieden te vinden zijn.
Skrins
Het is weer voorjaar! Gezenderde grutto Amalia startte begin maart vanuit Spanje haar terugreis naar de weidevogelgebieden in Friesland en kwam daar op 11 maart aan. In een paar dagen tijd legde ze zo'n 2000 kilometer af en koos het Friese Skrins bij Wommels als eindbestemming, net als vorig jaar!
Lionserpolder
Natuurmonumenten vernat na het Paasweekend haar Friese weidevogelgebieden extra dit voorjaar. Zo creeren we plekken voor de weidevogels waar ze aan kunnen sterken en op krachten kunnen komen voor het broedseizoen.
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Sneek
 
Meer dagje uit tips in Sneek

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Sneek »