Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Wûnseradiel

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Wûnseradiel
Kerstmarkten in Nederland
Gesponsord
Ontdek nu de echte kerstsfeer bij jou in de buurt.
Uittips van bezoekers over Wûnseradiel:
Aldfaers Erf Route
Deze middag even een rondje gemaakt, verschrikkelijk wat een verval, niet meer zoals vroeger, Vroeger werkte ik zelf als timmerman in de .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
Aldfaers Erf Route
Eigenlijk is alles goed aan deze route. De timmermanswerkplaats is erg leuk en zeer compleet. Er is veel gereedschap aanwezig, je kan zo .. verder »
Aldfaers Erf Route
Vandaag al fietsend door Ferwoude gekomen. Tot mijn verbazing is de timmerwerkplaats weer heropend en prachtig gerestaureerd. Een prachtige .. verder »
Wandelen en fietsen in de omgeving van Wûnseradiel:
Filenspolder
Natuurmonumenten gaat een ring- en zenderonderzoek doen bij enkele gruttofamilies in het Friese natuurgebied de Filenspolder. Door de jongen van deze weidevogels te zenderen kan in kaart gebracht worden waar de dieren zich ophouden.
Flietsterbosk
In dit recreatiebos groeien meidoorn, essen, wilgen, beuken, populieren en elzen. Het Flietsterbosk is daarmee een gevarieerd bosje met een verscheidenheid aan vogels, zoogdieren, vlinders en insecten.
Hegewiersterfjild
Het Hegewiersterfjild is een belangrijk broedgebied voor weidevogels zoals grutto, tureluur, scholekster en kievit. Ook het visdiefje en steltlopers als kleine plevier en kluut bevolken deze natte weilanden met grote aantallen.
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Wûnseradiel
Ballorig Sneek Ballorig Sneek
Sneek
43% vindt dit leuk
 
Meer dagje uit tips in Wûnseradiel

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Wûnseradiel »