Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Leek

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Leek
Kerstmarkten in Nederland
Gesponsord
Ontdek nu de echte kerstsfeer bij jou in de buurt.
Uittips van bezoekers over Leek:
Borg- & Rijtuigmuseum Nienoord
Maakt onbekend ook onbemind? Dan is dat hier niet terecht, neem een mooie dag en geniet optimaal van deze prachtige borg, wandelen, .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
Zwemkasteel Nienoord
πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
de vijver
Ik vind nienoord echt top. Ik heb er zo veel herrineringen bij. En de natuur is zo mooi en het is gewoon een geweldige .. verder »
Wandelen en fietsen in de omgeving van Leek:
Norger Esdorpenlandschap
Natuurmonumenten heeft samen met Hotel Karsten in Norg een najaarsarrangement voor u samengesteld. In een op en top gezellig Drents hotel kunt u genieten van lekker eten, een gemoedelijke sfeer en maakt u kennis met het Norger Esdorpenlandschap en het Fochteloerveen.
De Onlanden
Eind mei spotte boswachter Jacob de Bruin per toeval een nest van de roerdomp in De Onlanden vlakbij de stad Groningen. Heel bijzonder, want De Onlanden is nog maar pas ingericht als natuur- en waterbergingsgebied. Bovendien zijn er maar 250 broedparen in heel Nederland.
Piccardthofplas
Contact met de natuur is belangrijk voor onze gezondheid. Het is zelfs bewezen dat zieke mensen sneller beter worden als ze met de natuur in aanraking komen. Daarom is Natuurmonumenten in de stad Groningen een unieke samenwerking aangegaan met het Martini Ziekenhuis.
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Leek
 
Meer dagje uit tips in Leek

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Leek »