Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Reiderland

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Reiderland
Kerstmarkten in Nederland
Gesponsord
Ontdek nu de echte kerstsfeer bij jou in de buurt.
Uittips van bezoekers over Reiderland:
De Groninger Kroon
Super locatie midden in het land, schilderijen, aardewerk en andere dingen, winkeltje, eigen gemaakt gebak. Je kunt binnen en buiten zitten .. verder »
Bricksart
Bricks art is heel leuk, maar bestaat niet meer op deze lokatie. Ga naar het doe museum, daar is ook alles van bricks art te vinden (en .. verder »
De Oude Remise
Kijk vooral eerst op de site want de uitbaters van de oude remise zijn gestopt, is dus gesloten/bestaat niet meer.
Wandelen en fietsen in de omgeving van Reiderland:
Dollard
De Dollard was tot in de veertiende eeuw bewoond land onder invloed van een wispelturige Waddenzee. Vanaf de Marcellusvloed in 1362 nam het water regelmatig bezit van de Dollard. Als de zee zich terugtrok, volgden inpolderingen.
Dal van de Ruiten A
Het platteland is flink veranderd. Vroeger wemelde het boerenland van het leven, tegenwoordig is het er vooral stil. Kan dat anders? Die vraag stellen Dagblad van het Noorden en Leeuwarder Courant aan de inwoners van Noord-Nederland. Doe jij mee?
Voolhok
Een wandeling door het bijzondere wierdenlandschap van Biessum en Uitwierde. Al eens gelet op de verhogingen die je bij sommige dorpen in Noord Groningen ziet? Grote kans dat het oude wierden zijn; kunstmatig opgeworpen heuvels die mensen vroeger bescherming boden tegen het hoogwater.Geniet van het weide landschap, neem een kijkje op de dijk, de Waddenzee is ieder jaargetijde mooi.
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Reiderland
Zwembad Eelwerd Zwembad Eelwerd
Appingedam
82% vindt dit leuk
 
Meer dagje uit tips in Reiderland

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Reiderland »