Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Slochteren

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Slochteren
Kerstmarkten in Nederland
Gesponsord
Ontdek nu de echte kerstsfeer bij jou in de buurt.
Uittips van bezoekers over Slochteren:
Landgoed Fraeylemaborg
We hebben bijna een jaar geleden ons huwelijksfeestje gevierd op de boerderij naast de freylemaborg. Was een hele fijne dag. Kijk er .. verder »
Wandelen en fietsen in de omgeving van Slochteren:
Hoeksmeer
Het natuurgebied Hoeksmeer is een klein weidevogelgebied vlakbij het Groningse Garrelsweer. Het bestaat uit grasland, een oude kreekloop en een vogelplas. In het voorjaar broeden er veel vogels zoals watersnip en zomertaling. Neem je verrekijker mee en kom vogels spotten!
Westerbroek
Woon je in of vlakbij het Groningse Westerbroek en heb je een idee of suggestie hoe Natuurmonumenten de natuur rond Westerbroek de komende jaren zou kunnen verbeteren? Kom dan maandag 24 maart naar de eerste informatiebijeenkomst. We zijn benieuwd naar je ideeen!
Biessumerbos
Een wandeling door het bijzondere wierdenlandschap van Biessum en Uitwierde. Al eens gelet op de verhogingen die je bij sommige dorpen in Noord Groningen ziet? Grote kans dat het oude wierden zijn; kunstmatig opgeworpen heuvels die mensen vroeger bescherming boden tegen het hoogwater.Geniet van het weide landschap, neem een kijkje op de dijk, de Waddenzee is ieder jaargetijde mooi.
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Slochteren
Vue Hoogezand Vue Hoogezand
Hoogezand
86% vindt dit leuk
Zwembad Eelwerd Zwembad Eelwerd
Appingedam
82% vindt dit leuk
 
Meer dagje uit tips in Slochteren

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Slochteren »