Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Winsum

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Winsum
Kerstmarkten in Nederland
Gesponsord
Ontdek nu de echte kerstsfeer bij jou in de buurt.
Uittips van bezoekers over Winsum:
Kijk eens in..........
Garnwerd, afgezien van een "terug in de tijd" sfeer zijn er zo nu en dan verrassende concerten in het plaatselijke kerkje of gewoon in .. verder »
2 personen vinden dit leuk
Andledon
Echte minpunten zijn er niet, het is een plek vol gezelligheid, vriendelijkheid een prima akoestiek en geweldige optredens heel divers. .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
Muziekcafe Winsum
Jack and the spitfires bekend van vele festivals, bruiloften, dorpsfeesten , enz. Wil ook graag eens een optreden verzorgen in het .. verder »
Wandelen en fietsen in de omgeving van Winsum:
Tinallinge
Het natuurgebied Tinallinge is een klein weidevogelgebied vlakbij Winsum. In het voorjaar broeden er tureluurs, grutto’s en scholeksters. Vanaf de wegen rondom het gebied heb je dan goed zicht op de alarmerende vogels. Neem je verrekijker mee!
Kardinge
Deze wandelroute (5 km) loopt door Kardinge en leid je langs graslanden, door bossen en langs moerassen. Het natuurgebied zit ieder jaargetijde vol leven en is rijk aan allerlei vogels. Kom genieten van dit bijzondere recreatie- en natuurgebied bij de stad.
Piccardthofplas
Contact met de natuur is belangrijk voor onze gezondheid. Het is zelfs bewezen dat zieke mensen sneller beter worden als ze met de natuur in aanraking komen. Daarom is Natuurmonumenten in de stad Groningen een unieke samenwerking aangegaan met het Martini Ziekenhuis.
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Winsum
 
Meer dagje uit tips in Winsum

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Winsum »