Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Roggel en Neer

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Roggel en Neer
Uittips van bezoekers over Roggel en Neer:
De Roggelse kaartenmarkt
DE ROGGELSE KAARTENMARKT Zondag 10 april 2016 in gemeenschapshuis La Rochelle, Pastoor Hanraetsstraat 7A te Roggel, van 11.00 tot 16.00 .. verder »
Wandelen en fietsen in de omgeving van Roggel en Neer:
Keversbroek
Keversbroek is een natuurgebied ten noordwesten van Baexem en is rijk aan vlindersoorten. Geniet van de hooilandjes en schaduwrijke populieren- en moerasbossen. En vergeet je vlinderboekje niet!
Ellburg
Oude eikenbossen tooien het licht glooiende landschap van Ellburg. Wandel over de oude stroombedding van kronkelende beken en geniet van dit fraaie landschap nabij Ell.
Deelgebieden | Natuurmonumenten
De Maasvallei is zo'n uitgestrekt gebied, dat we verschillende deelgebieden onderscheiden. Deze kleine natuurgebieden hebben elk hun eigen karakter en historie. Je vindt gevarieerde natuur en verschillende mogelijkheden om te recreeren in natuurgebieden Koningssteen, Molenplas en Meggelveld.Ooit was Koningssteen een grindeiland in de snelstromende Maas. Een deel van het grind is in de jaren 50 gewonnen, de grindputten zijn opnieuw gevuld. Nu is Koningssteen een schiereiland van ruim 50 hectare met prachtige natuur.Koningssteen is een van de eerste natuurontwikkelingsgebieden langs de Maas. De Konikpaarden en Gallowayrunderen van
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Roggel en Neer
 
Meer dagje uit tips in Roggel en Neer

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Roggel en Neer »