Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Harenkarspel

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Harenkarspel
Kerstmarkten in Nederland
Gesponsord
Ontdek nu de echte kerstsfeer bij jou in de buurt.
Uittips van bezoekers over Harenkarspel:
De Holle Bolle Boom
Zwembad top. Vriendeliijkheid top! En schoon ! Diepe bad goed afgescheiden voor kleintjes en goede controle. Zitjes in het zwembad zodat je .. verder »
De Holle Bolle Boom
Leuke verstop plekken en lekkere ranja voor de koters. Wel vond ik Anja achter de receptie een beetje gemeen omdat ze geen gratis spikkels .. verder »
Van Blanckendaell Park
Dieren zitten in kleine verblijven. Veel dieren zijn gestrest of verveeld. Hokken zijn vies en oud. Tegenover de andere dierenparken waar .. verder »
Wandelen en fietsen in de omgeving van Harenkarspel:
Loterijlanden
Ondanks breed protest heeft de overheid toch besloten het rijksinpassingsplan ?Gasopslag Bergermeer? uit te gaan voeren. De tegenstanders, waaronder Natuurmonumenten, hebben tot aan de Raad van State bezwaar aangetekend, maar dit heeft niet geholpen.
Weidse Polders
In de Weidse Polders (Bergen, Noord-Holland) gaan we op de landelijke Natuurwerkdag, zaterdag 6 november, aan de slag in de Damlanderpolder. Op de Natuurwerkdag kan iedereen zich inzetten voor behoud en herstel natuur en landschap.
Zwanenwater
Vlak bij Callantsoog ligt het Zwanenwater verscholen in de Noord-Hollandse duinen. Beschermd natuurgebied met uitzonderlijk veel soorten planten en dieren. Geniet van orchideeen, vlinders en vogels. Drie vogelkijkhutten met uitzicht op duinmeren.
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Harenkarspel
 
Meer dagje uit tips in Harenkarspel

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Harenkarspel »