Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Muiden

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Muiden
Kerstmarkten in Nederland
Gesponsord
Ontdek nu de echte kerstsfeer bij jou in de buurt.
Uittips van bezoekers over Muiden:
Forteiland Pampus
De boottocht naar Forteiland Pampus is al een belevenis op zich. Wij hadden ook eens prachtig weer. Je komt langs de havens met oa. Riva .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
Muiderslot
Muiderslot is fantastisch. Binnen zijn er allerlei leuke activiteiten, verkleedkleding voor jong en oud, wetenswaardigheden en buiten .. verder »
Forteiland Pampus
Gaaf om met de boot er naar toe te gaan en super alle nieuwe technologie. Supergezellig restaurant erbij en vriendelijk personeel.
Wandelen en fietsen in de omgeving van Muiden:
Fort Uitermeer
Torenfort op strategische plek aan de Vecht. Wandel door rietlanden bij Fort Uitermeer en bewonder in het voorjaar dotterbloemen en zeldzaam zomerklokje.
Naardermeer
Wie van vogels houdt moet zeker eens komen kijken bij het Naardermeer. Vaar eens mee met de boswachter naar de kijkhut die midden in de kolonie aalscholvers staat. In de lente is het hier een drukte van belang. Vlak voor je neus zie hoe de aalscholvers hun jongen voeden. Ga naar boottochten Aan de westzijde van het Naardermeer ligt een bekende ‘vogelhotspot’, de polder Hilversumse Bovenmeent. Natuurmonumenten heeft hier ondiepe plassen gegraven waar talloze vogels op afkomen. Vogelliefhebbers
Fort Hinderdam
Samen met de Vrienden van de Vecht heeft Natuurmonumenten een historische waterbank herbouwd bij Fort bij Hinderdam, nabij Loenen aan de Vecht. Op 1 juli werd deze replica feestelijk in gebruik genomen.
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Muiden
 
Meer dagje uit tips in Muiden

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Muiden »