Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Naarden

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Naarden
Kerstmarkten in Nederland
Gesponsord
Ontdek nu de echte kerstsfeer bij jou in de buurt.
Uittips van bezoekers over Naarden:
Vestingstad
Ga eten bij de Turfloods in de Vesting, twee vegetarische voorgerechten, leuk, verrassend en lekker. Proberen!
2 personen vinden dit leuk
Speelpark Oud Valkeveen
Erg leuk, oud valkeveen wbt entree en parkeren, een hele dag speelplezier en leuke attractie's in de zomer naar strandje en ben je er .. verder »
Speelpark Oud Valkeveen
Een goed onderhouden speelpark. Veel groen en bomen met een mooie strand gelegenheid. Van alles voor de kinderen te doen jong en oud. Fijne .. verder »
Wandelen en fietsen in de omgeving van Naarden:
Naardermeer
Internationaal beschermd natuurlijk meer omringd door moerasbos en weilanden met ondiepe plassen. Vanaf Gasterij Stadzigt maak je een boottocht met de fluisterboot, wandeling of fietstocht. Kom vogels kijken op een van de vijf uitzichtpunten.
Laegieskamp
Laegieskamp is een afwisselend en waterrijk natuurgebied. Onderweg kom je hooiland, een vijver, een poel, sloten en loofbos tegen. Speur in de lucht naar jagende buizerds.
Naardermeer
Wie van vogels houdt moet zeker eens komen kijken bij het Naardermeer. Vaar eens mee met de boswachter naar de kijkhut die midden in de kolonie aalscholvers staat. In de lente is het hier een drukte van belang. Vlak voor je neus zie hoe de aalscholvers hun jongen voeden. Ga naar boottochten Aan de westzijde van het Naardermeer ligt een bekende ‘vogelhotspot’, de polder Hilversumse Bovenmeent. Natuurmonumenten heeft hier ondiepe plassen gegraven waar talloze vogels op afkomen. Vogelliefhebbers
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Naarden
 
Meer dagje uit tips in Naarden

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Naarden »