Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Niedorp

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Niedorp
Kerstmarkten in Nederland
Gesponsord
Ontdek nu de echte kerstsfeer bij jou in de buurt.
Uittips van bezoekers over Niedorp:
fotocollectief RAW
Een bijzondere en leuke expositie, die elk jaar plaats vindt tijdens het Nazomeren in Niedorp op de Bosstraat 6 te Winkel! Het collectief .. verder »
2 personen vinden dit leuk
STRAAT: Fotocollectief RAW en Audio visuele series
Op straat is er van alles en het beeld verandert steeds. Je weet nooit wat je gaat vinden! Op zoek naar momenten en situaties in kleur en .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
Grootmoederstijd en Motoren Museum
Voor de heren veel over motoren. Deze komen uit veel verschillende voertuigen en gebouwen. Stoom en voertuigen, gemalen enz. Voor de dames .. verder »
Wandelen en fietsen in de omgeving van Niedorp:
Zwanenwater
Vlak bij Callantsoog ligt het Zwanenwater verscholen in de Noord-Hollandse duinen. Beschermd natuurgebied met uitzonderlijk veel soorten planten en dieren. Geniet van orchideeen, vlinders en vogels. Drie vogelkijkhutten met uitzicht op duinmeren.
Loterijlanden
Ondanks breed protest heeft de overheid toch besloten het rijksinpassingsplan ?Gasopslag Bergermeer? uit te gaan voeren. De tegenstanders, waaronder Natuurmonumenten, hebben tot aan de Raad van State bezwaar aangetekend, maar dit heeft niet geholpen.
Weidse Polders
In de Weidse Polders (Bergen, Noord-Holland) gaan we op de landelijke Natuurwerkdag, zaterdag 6 november, aan de slag in de Damlanderpolder. Op de Natuurwerkdag kan iedereen zich inzetten voor behoud en herstel natuur en landschap.
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Niedorp
 
Meer dagje uit tips in Niedorp

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Niedorp »