Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Zeevang

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Zeevang
Kerstmarkten in Nederland
Gesponsord
Ontdek nu de echte kerstsfeer bij jou in de buurt.
Uittips van bezoekers over Zeevang:
Het Schooltje van Dik Trom
Stap honderd jaar terug in de tijd met een bezoek aan het eenklassige schooltje van Dik Trom, Etersheim 8a, Oosthuizen. Johan Kieviet was .. verder »
2 personen vinden dit leuk
Bezoekerscentrum De Breek
Leuke locatie maar vooral voor kinderen, ouderen, mensen met hartklachten, astma en andere longproblemen een no go . Vanaf 12uur in de .. verder »
Bezoekerscentrum De Breek
Leuke locatie maar vooral voor kinderen, ouderen, mensen met hartklachten, astma en andere longproblemen een no go . Vanaf 12 uur in de .. verder »
Wandelen en fietsen in de omgeving van Zeevang:
Fort aan de Middenweg
Middenin de natuur staat Fort aan de Middenweg, onderdeel van de verdedigingslinie Stelling van Amsterdam. Het fort van gewapend beton is gebouwd aan het einde van de negentiende eeuw. Bekijk Fort aan de Middenweg vanaf de Zuiddijk in de Beemsterpolder, vlak bij Purmerend.
Fort aan de Jisperweg
Fort aan de Jisperweg is een geheel met de natuur. Op afstand lijkt het niet meer dan een groene heuvel in het landschap. Het fort heeft een plek verworven op de Unesco Werelderfgoedlijst en is nog volledig intact!
Fort bij Spijkerboor
Verscholen in het polderlandschap van de Beemster ligt het grootste fort van de Stelling van Amsterdam, Fort bij Spijkerboor. In het fort is veel te bekijken: munitiekamers, kanonnen en een gepantserd draaikoepelgeschut.
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Zeevang
 
Meer dagje uit tips in Zeevang

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Zeevang »