Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Zijpe

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Zijpe
Kerstmarkten in Nederland
Gesponsord
Ontdek nu de echte kerstsfeer bij jou in de buurt.
Uittips van bezoekers over Zijpe:
Attractiepark De Goudvis
Het is een erg leuke speeltuin, groots opgezet. Als het onverwacht toch slecht wordt, is er nog een grote binnenspeeltuin. Mijn .. verder »
Attractiepark De Goudvis
Heel mooi attractiepark voor jong en oud. Binnen is veel te doen, maar ook buiten . Je kunt waterfietsen, racen op de racebaan, .. verder »
Attractiepark De Goudvis
Hallo wij zijn jeffrey en martijn wij vinden de goudvis leuk en gezelig der is van allees te doen daar skelters en helikopters .. verder »
Wandelen en fietsen in de omgeving van Zijpe:
Zwanenwater
Vlak bij Callantsoog ligt het Zwanenwater verscholen in de Noord-Hollandse duinen. Beschermd natuurgebied met uitzonderlijk veel soorten planten en dieren. Geniet van orchideeen, vlinders en vogels. Drie vogelkijkhutten met uitzicht op duinmeren.
Harger- en Pettemerpolder
Uitgestrekt weidegebied met eindeloos veel slootjes en plassen, vlak achter de Hondsbossche Zeewering. Vanaf de dijk heb je goed zicht op de vogels in De Putten. Populair bij vele vogelliefhebbers.
Weidse Polders
In de Weidse Polders (Bergen, Noord-Holland) gaan we op de landelijke Natuurwerkdag, zaterdag 6 november, aan de slag in de Damlanderpolder. Op de Natuurwerkdag kan iedereen zich inzetten voor behoud en herstel natuur en landschap.
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Zijpe
 
Meer dagje uit tips in Zijpe

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Zijpe »