Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Blije Kerk-seizoen opent met warme koperklanken

Zondag 7 november 2021 | Katholieke Kerk Driel | Driel (Overbetuwe)
Het Nijmeegs Koperkonsort (NKK) presenteert een zeer gevarieerd blaasconcert na de coronastilte. Op het programma staan werken uit veel verschillende periodes en stijlen. Zoals gebruikelijk bij optredens van dit koperensemble, worden er werken gespeeld van de Venetiaan Giovanni Gabrieli. Hij staat bekend om zijn 'meerkorige' composities, die een waar stereo-effect teweeg brengen. Oren open, ogen dicht; en we wanen ons in de San Marco.
De Renaissance is niet de enige stijlperiode waaruit het NKK werken zal spelen. Zo komen de middeleeuwen komen aan bod bij de Old French Dances. Echte dansmuziek, maar dan van al eeuwen oud. De liefhebbers van moderner werk komen ook aan hun trekken, bijvoorbeeld met de Song of Mandalay van Kurt Weill uit de 20e eeuw. Het NKK staat bij het concert in Driel onder muzikale leiding van Hans Pastoor. Het Nijmeegs Koperkonsort is een tienkoppig koperensemble. De bezetting bestaat uit vier trompetten, vier trombones, een hoorn en een tuba. Sinds de oprichting in 1978 werden vele concerten verzorgd in Nederland, Duitsland en Frankrijk
Zolang de coronamaatregelen gelden moeten alle bezoekers hun corona QR-code (smartphone of op papier) kunnen tonen, of het vaccinatiebewijs, in combinatie met een identiteitsbewijs. Deze worden bij de ingang van de kerk gecheckt.


Aanvangstijden

Zondag 7 november 2021: 14:30 uur

Zondagmiddag 7 november, 14.30 - 16.00.
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Bezoekersinformatie

Katholieke Kerk Driel
Kerkstraat 27, Driel
6665 CE Driel (Gelderland)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Klassiek

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *






Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda