Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Deicide Krisiun Crypta

Vrijdag 8 april 2022 | Neushoorn | Leeuwarden
Na 32 jaar zou je verwachten dat de uit Florida afkomstige death metal band Deicide wel wat milder is geworden. Niets is minder waar. De band rondom Glen Benton en Steve Asheim klinkt op het moment zwaarder en extremer dan ooit. Deicide heeft met het debuut ‘Deicide’ uit 1990 en ‘Legion’ uit 1992 albums gemaakt die het death metal genre mede vorm hebben gegeven. Verwacht vanavond een bloemlezing uit het gehele Deicide oeuvre.

Het Braziliaanse death metal trio Krisiun maakt al sinds 1990 de podia in binnen- & buitenland onveilig en heeft in deze tussentijd maar liefst elf albums uitgebracht die ze regelrecht tot de top van de (extreme) death scene heeft gebracht. De afgelopen jaren heeft de band getourd met alle groten der aarden en zijn ze een graag geziene gast op festivals als Wacken, Graspop en Hellfest.

Opener vanavond is de Braziliaans/Nederlandse deathmetalcombinatie Crypta. De band bestaat uit vocaliste/bassiste Fernanda Lira, drumster Luana Dametto (beiden ex-Nervosa), gitariste Tainá Bergamaschi (ex-Hagbard) en de Nederlandse leadgitariste Sonia Anubis (ex-Burning Witches, Cobra Spell, Ursinne). 11 juni verschijnt het debuutalbum via Napalm Records.


Aanvangstijden

Vrijdag 8 april 2022: 20:15 uur

DEUR 19:30 - AANVANG 20:15.
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

€ 22,-
Staanplaats
€ 22,-
Voorverkoop.
 

Bezoekersinformatie

Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP Leeuwarden (Friesland)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Rock

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *






Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda