Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Michelle David & The True-tones

Vrijdag 16 september 2022 | Neushoorn | Leeuwarden
“Music that feeds the heart and soothes the soul, daar gaat het wat mij betreft over” zegt Michelle David, zangeres van ‘Michelle David & The True-tones’ wanneer ze gevraagd wordt wat muziek voor haar betekent.

Na een zoektocht naar de oorsprong van Gospel en het eigen geluid van de band, ontstaan uit liefde van Onno en Paul voor Rhythm and Bluesmuziek en kwamen ze uit bij Gospel zoals vertolkt door bijvoorbeeld Sister Rosetta Tharpe. Dit inspireerde hen tot het maken van een album waarbij de songs werden gestript tot het essentiële overbleef. Vaak uitgevoerd met niet meer dan een tamboerijn en een oude gitaar. Vol 2. Had al een meer soulvolle benadering. Op Vol. 3 werd de ware sound van de band gevonden. Zowel live als in de studio. Met hoop en kracht als thema van dit album wordt een persoonlijk verhaal verteld, dat binnenkomt. De band werd genomineerd voor een Edison Award en het album werd verkozen tot album van de maand op het Franse radiostation FIP.

Het sleutelwoord voor The Gospel Sessions Vol. 4 werd Victory, een ode aan het leven. Met al deze gebeurtenissen achter de rug, werd het tijd voor feestelijke, triomfantelijke nummers en een goede dosis positiviteit. Daarmee is Vol. 4 het meest kleurrijke en diverse album dat Michelle David & The True-tones tot nu toe maakte. De band houdt vast aan haar ware geluid maar blijft in ontwikkeling door op dit album meer te werken met strijkers, percussie, blazers en analogue synths, die de band complimenteren en compleet m.


Aanvangstijden

Vrijdag 16 september 2022: 20.45 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

€ 18,-
Avondkassa
€ 18,-
Voorverkoop.
 

Bezoekersinformatie

Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP Leeuwarden (Friesland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Overig

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:
Uitgelicht