Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Inge van Calkar

Zaterdag 18 februari 2023 | neushoorn | Leeuwarden
De Groningse Inge van Calkar wordt ook wel de Nederlandse Kylie Minogue genoemd, maar zelf spreekt ze liever van ‘Kylie meets Garbage’. Ze heeft het elektronica licht gezien en dat hoor je in de combinatie tussen 90’s synthpop en mainstream met een rock randje. Met gedurfde teksten en een verleidelijk imago staat ze vol energie op het podium!

Ooit begonnen als een singer-songwriter heeft Inge al veel meegemaakt. De Groningse is niet bang om een nieuwe koers te varen. Met de zomerhit Touchdown, die als Topsong werd gekozen bij Radio 2, is het duidelijk dat ze de goede koers gevonden heeft. Inge weet de nieuwe koers zich steeds meer eigen te maken en met “Full Color” horen we een Inge van Calkar die de haar plek helemaal heeft gevonden. Electropop, met scheurende synths, onontkoombare gitaren, en alles op een dansbare beat. Full Color is mede het resultaat van Inge’s samenwerking met top producer Gordon Groothedde.

Het album levert Inge een aantal radiohits op. Eerste single “Touchdown” wordt tot top song gekozen bij NPORadio2, maar ook “The Ocean Never Ends” en “Spinning Around” behalen de playlist! Een mooie bekroning volgt: op het Popgala Noord, tijdens Eurosonic 2021, wordt Inge verkozen tot Beste Artiest. Je kan dus echt niet meer om Inge heen!

Zaal: AA-Security Arena | Type: Staconcert | Garderobe gratis.


Aanvangstijden

Zaterdag 18 februari 2023: 20:30 uur
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

€12.
 

Bezoekersinformatie

neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP Leeuwarden (Friesland)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Populair

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *






Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda