Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

MegaConcert Gramsbergen

Zaterdag 27 augustus 2022 | Online en op locatie | Sporthal Gramsbergen | Gramsbergen (Hardenberg)
Na twee jaar afwezigheid, is de organisatie blij dat we eindelijk weer mogen! We gaan direct knallen met de jubileumeditie van het MegaConcert Gramsbergen, speciaal voor deze editie komen de Heinoos de sporthal op zijn kop zetten. Het MegaConcert is het muzikale onderdeel van de feestweek in Gramsbergen!

Er wordt geprobeerd zo veel mogelijk muzikanten bij elkaar te brengen. Ieder jaar weer kan het MegaConcert zich verheugen op een groot aantal enthousiaste muziekliefhebbers die naar Gramsbergen komen om deel te nemen aan deze muzikale avond. Deze muzikanten komen niet alleen uit eigen regio, maar ook van ver buiten de provinciegrenzen melden zij zich aan: van Friesland tot Noord-Brabant.

Dit jaar staat het MegaConcert onder leiding van Egbert Stroeve. Egbert is dirigent van het orkest van SDG Ane. Tijdens het MegaConcert zullen de klanken van de film The Mask of Zorro klinken en gaan we swingen op de hits van Queen met onder andere, I Want To Break Free, Bohemian Rhapsody en Don’t Stop Me Now. De avond zal gepresenteerd worden door Monique Eshuis.

Samen met De Heinoos zullen we gaan Høken met rock ’n roll in de streektaal en wordt de sporthal op zijn kop gezet. Henri Gerrits heeft speciaal voor het MegaConcert de muziekstukken van de Heinoos gecomponeerd, zodat we kunnen Høken met het hele orkest!.


Aanvangstijden

Zaterdag 27 augustus 2022: 20:00 uur

Inchecken vanaf 16:00 tot uiterlijk 16:50
Repetitie 17:00 - 19:00
Pauze 19:00 - 19:50
Concert 20:00 - +/- 21:00.
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Bezoekersinformatie

Sporthal Gramsbergen
Hattemattestraat 3
7783 BM Gramsbergen (Overijssel)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Overig

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *






Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda