Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Tuinconcerten van NathalÍE op Landgoed de Horte

Zondag 2 oktober 2022 | Landgoed de Horte | Dalfsen
bewaar
De Zwolse zangeres/contrabassiste Nathalie Schaap is de winnaar van de Cultuurtalentprijs Overijssel 2022 en speelt op 2 oktober met haar nieuwe band ‘NathalÍE’ twee unieke tuinconcerten op het landgoed ‘De Horte’ in Dalfsen. De klanken van de akoestische instrumenten en natuurlijk zang komen samen met de geluiden van de natuur en met het landgoed als bijzonder decor.

Nathalie Schaap maakte, ondanks haar jonge leeftijd, furore op vele podia in binnen-en buitenland met haar eigen muziek en bands (waaronder Cousin Hatfield) en als bandlid voor onder andere Douwe Bob, Bertolf, de Beets Brothers en vele anderen, maar ook is ze mede-initiatiefnemer van het Common Ground Festival in Zwolle. Op 19 september ontvangt ze, tijdens een bijzonder event, de Cultuurtalentprijs Overijssel 2022.

Nathalie: “Ik sta zeg met één been in de jazz en één been in de popmuziek en meer dan ooit komt dat terug in de muziek die ik, samen met Jos van Ringen en Mark Schimmel, schrijf binnen onze nieuwe band ‘NathalÍE’. We komen allemaal vanuit een andere muzikale achtergrond en de muziek die we nu maken is daarvan het resultaat. Je kunt het het beste beschrijven als een mix van pop, roots, jazz en soms zelfs klassieke muziek invloeden, verpakt in toegankelijke songs die tegelijk avontuurlijk zijn voor de luisteraar. Eind november komen we met onze eerste EP en de vooruitzichten voor de band zijn goed met onder andere al opties voor optredens in het buitenland waaronder India, Zweden en Duitsland.".


Aanvangstijden

Zondag 2 oktober 2022: 13.30 uur
Zondag 2 oktober 2022: 15.30 uur

De twee concerten op Landgoed de Horte duren ongeveer een uur en vinden plaats om 13:30 uur en 15:30 uur, het publiek is welkom vanaf een half uur voor aanvang en na ieder concert is is er gelegenheid om onder het genot van een drankje na te praten met Nathalie en de andere bandleden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

Tickets voor het tuinconcert kosten €15 (donateurs van Landschap Overijssel krijgen € 2,50 korting) en zijn verkrijgbaar via de website van Landschap Overijssel.
 

Bezoekersinformatie

Landgoed de Horte
Poppenallee 39
Dalfsen (Overijssel)
Meer informatie »


Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Overig

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg: