Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Cyan Kicks

Vrijdag 26 mei 2023 | Poppodium Volt | Sittard (Sittard-Geleen)
bewaar
2022 was het jaar voor Cyan Kicks. De Finse rockmetal sensatie in de stijl van Pvris en Chvrches stond in het voorprogramma van Evanescence en speelde stadions plat tijdens de tour met Sunrise Avenue. Nu is het tijd voor een eerste eigen headliner tour door Europa. Tijdens deze tour nemen ze hun Finse vrienden van Moon Shot mee en in Poppodium Volt zal ook het nieuwste talent uit Duitsland, Chasing Dreams, hun opwachting maken.

Cyan Kicks bracht in 2019 hun debuutalbum “i Don’t Love You” uit waarna in 2021 een Ep volgde met de naam “Not Your Kind”. Inmiddels zijn er alweer enkele nieuwe singles uit en zit de band ondanks het drukke tourschema niet stil.

MOON Shot is ook geen onbekende naam voor velen. Met ex-leden van bands als Disco Ensemble, Children of Bodom en Lapko staat er een bulk aan ervaring op het podium. Hun debuutalbum “Confession” is inmiddels verkrijgbaar en krijgt lovende recensies.


Aanvangstijden

Vrijdag 26 mei 2023: 20.00 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

17,50.
 

Bezoekersinformatie

Poppodium Volt
Odasingel 88
6131 GZ Sittard (Limburg)
Meer informatie »


Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Rock

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda