Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Baroesjko & kwante Hippe

Zaterdag 25 maart 2023 | Poppodium Volt | Sittard (Sittard-Geleen)
Baroesjko & Kwante Hippe met hun show ónderwaeg naar Sittard-Geleen voor exclusieve show in het zuiden op zaterdag 25 maart.
Op 25 maart 2023 vindt een bijzonder concert plaats bij Poppodium Volt in Sittard. Twee Limburgse bands, Kwante Hippe en Baroesjko zullen hun muzikale klanken in elkaar laten overvloeien.

De samenwerking tussen de bands startte zo’n twee jaar geleden en resulteerde al in twee gezamenlijk uitgebrachte singles. Verwacht mag worden is een avond vol vrolijke en diepgaande popliedjes in het Limburgs dialekt. Ook zullen de bands gezamenlijk optreden en zo een 15-koppige band vormen.

Een avond vol plezier, vrolijkheid en diepgang!

En ook voor deze avond is er een speciale support gevonden want de heren van Opgeschaoren Troubadours komen optreden. Dobro’s, Wah-Wah pedalen, MIDI keyboards en scherpe teksten in het dialect uit de Westelijke Mijnstreek. De Opgeschaoren Troubadours nemen je graag mee op een verrassende reis die moeilijk in een hokje te plaatsen valt. Van reggae tot blues – en – van alternatieve rock tot hip hop. De verbindende factoren? Dat moet haast wel de Limburgse taal en de brede glimlach van de twee vrienden en hun muzikale gezelschap zijn.


Aanvangstijden

Zaterdag 25 maart 2023: 20:00 uur
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

10,0.
 

Bezoekersinformatie

Poppodium Volt
Odasingel 88
6131 GZ Sittard (Limburg)


Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Populair

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *






Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda