Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Ligconcert® Best of Einaudi album Underwater

Zaterdag 15 april 2023 | Het Scheepvaartmuseum | Amsterdam
Geniet van een exclusieve editie van de Ligconcert® Best of Einaudi Part II (solo) met Einaudi’s grootste klassiekers én muziek uit zijn nieuwste album Underwater. En dat onder een sterrenhemel die altijd straalt.

Het letterlijke hoogtepunt is de overkapping van de binnenplaats. De zelfdragende constructie, ontworpen door architect Laurent Ney, bestaat uit duizenden stukken glas in een metalen frame. Het ontwerp is geïnspireerd op de kompaslijnen van oude zeekaarten, zoals de wereldkaart van Joan Blaeu uit 1648, één van de topstukken van het museum.

Dankzij dit indrukwekkende glazen dak heeft de binnenplaats een heel mooie functie als centraal plein en is het dé plek voor de inmiddels beroemde en populaire ligconcerten®.

De speciale aansturing van de honderden ledlampjes in het glazen dak i.c.m. Met de rustgevende muziek krijgt het concert een onvoorstelbare sfeer die werkelijk uniek is in de wereld.

Maak je avond compleet met een speciaal samengesteld driegangen-diner inclusief drankjes met uitzicht op het VOC-schip en geniet daardoor nóg langer van deze avond. Zo heb je nog niet eerder een ligconcert® beleefd!
Ben jij er ook bij?.


Aanvangstijden

Zaterdag 15 april 2023: 22:00 uur

Duur concert: +/- 90 minuten.
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

Tickets vanaf € 44,50.
 

Bezoekersinformatie

Het Scheepvaartmuseum
Kattenburgerplein 1
1018 KK Amsterdam (Noord-Holland)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Klassiek

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *






Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda