Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Groot Kerstconcert in de Blije Kerk in Driel

Zaterdag 10 december 2022 | Katholieke Kerk Driel | Driel (Overbetuwe)
In de adventstijd presenteert het Ritmeester-Veenzangers Mannenkoor in Driel een sfeervol kerstconcert met zowel klassieke als bekende liederen. Kerstmis, verlangen naar vrede in deze wereld.
Dit grote mannenkoor presenteert kerstklanken van over de hele wereld. Vanuit Europa; Engeland Frankrijk, Oostenrijk: Christmas Carols, Cantique de Noel. Vanuit Afrika, Kwazoeloe/Natal: ´We are walking in the light of God´. We zingen allemaal het ´Stille nacht´ mee.
Het RVM, dat dit jaar 40 jaar bestaat, is één van de betere Nederlandse Mannenkoren en bestaat uit bijna 100 leden. Het heeft opgetreden in de grote concertzalen van Nederland.
Het koor staat onder leiding van een gepassioneerde dirigent Jimco Zijlstra. De begeleiding aan de vleugel is van Jan Lenselink, die ons ook laat genieten van solo´s van grote klasse. Als soliste zingt Judith Sportel, sopraan, die een persoonlijke touch aan haar liederen weet te geven. Dit Blije Kerk Concert in de katholieke kerk in Driel is vrij toegankelijk. Om de onkosten te dekken wordt er een deurcollectie gehouden.


Aanvangstijden

Zaterdag 10 december 2022: 20:00 uur

20.00 uur.
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Bezoekersinformatie

Katholieke Kerk Driel
Kerkstraat 25, Driel
6665 CE Driel (Gelderland)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Populair

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *






Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda