Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Valentine's Tribute to Queen

Vrijdag 9 december 2022 | Pop- en Cultuurpodium P3 | Purmerend
Sinds Queen de film ‘Bohemian Rhapsody’ uitbracht in 2018, schoten Queen Coverbands als paddestoelen uit de grond. Er zijn echter maar weinig bands die kunnen zeggen dat ze in het voorprogramma van Brian May hebben getourd in de jaren negentig, Robby Valentine kan dat wel.

Robby Valentine scoorde begin jaren 90 met zijn debuut single Over And Over Again een gigantische hit. Het titelloze debuutalbum leverde hem een Zilveren Harp op en succes in Japan. Een droom kwam uit toen zijn grote held Brian May van Queen hem vroeg om het voorprogramma te doen van May’s Duitse solo-tournee in 1993.

Valentine heeft zijn bewondering voor Queen nooit onder stoelen of banken geschoven en de invloed van de Britse groep is dan ook goed te horen in zijn eigen muziek. Daarom vroeg de Nederlandse Queenfanclub hem in 2011 om een eerbetoon aan de Britse band te brengen tijdens hun fanclubdag. Deze show was een groot succes en leidde tot een sneeuwbaleffect; er werd een band geformeerd en de band gaf vele optredens in binnen- en buitenland. Zelfs de officiële Britse Queen Fanclub heeft de band al meerdere keren uitgenodigd.

Valentine is sinds 2009 een regelmatig terugkerende artiest bij Poppodium P3, te Purmerend. Echter nooit eerder stond hij daar met zijn Queen Tribute op het podium; 9 december is het eindelijk zo ver.

De afwisseling in zang tussen Robby Valentine en Maria Catharina en het perfect naspelen van de mooiste Queen nummers, is een ervaring die u niet mag missen.


Aanvangstijden

Vrijdag 9 december 2022: 21:15 uur

Deur open: 20:30

Showtime
21:15 – 23:15.
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Bezoekersinformatie

Pop- en Cultuurpodium P3
Purmersteenweg 17
Purmerend (Noord-Holland)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Rock

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *






Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda