Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Chasing Dreams & Metal Disko

Vrijdag 26 mei 2023 | Poppodium Volt | Sittard (Sittard-Geleen)
bewaar
Ook op vrijdag 26 mei een heerlijke gratis metal avond te beleven in Poppodium Volt met Chasing Dreams (live) & Metal Disko

Ja je leest het goed, want op vrijdag 26 mei doen we niet alleen een rock/metal avond in de grote zaal maar ook een heerlijke avond in de kleine zaal. Vanaf 22.45 gaan we daar weer een heerlijke Metal Disko organiseren. Ditmaal zal onze eigen Pim de dj-set verzorgen.

Maar nog meer leuks want deze avond zullen onze Duitse vrienden van Chasing Dreams een liveshow geven. De band uit Dorsten bracht in januari 2022 hun eerste EP “How it Was Supposed to Be” uit, met als eerste single “Endless Pain”. De track kwam uit op het Dreambound YouTube kanaal en kreeg meteen lovende reacties. De melodisch alternatieve rocksound die de band brengt is verfrissend en past helemaal in het straatje van ons als liefhebbers.

Inmiddels heeft de band een aantal liveshows weten te spelen en kwam op 3 februari met hun nieuwe single “Fireflies”. Ze werken aan nog meer nieuwe muziek, dus verwacht in mei een 45 minuten durende liveset die je gratis kan bijwonen.


Aanvangstijden

Vrijdag 26 mei 2023: 23.00 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Bezoekersinformatie

Poppodium Volt
Odasingel 88
6131 GZ Sittard (Limburg)
Meer informatie »


Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Rock

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda