Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

IJsselbiënnale 2021 Tij Tijd en Tijdelijkheid

18 juni t/m 19 september 2021 | Centrale Harculo | Zwolle
27 inspirerende verhalen van beeldend kunstenaars over de impact van klimaatverandering op ons landschap langs een fietsroute van ruim 120 kilometer langs de IJssel. Van 18 juni tot en met 19 september 2021. Stap op, fiets mee en geniet van mooie en actuele kunst in de buitenlucht. Uiteraard 100% coronaproof.

De bezoeker van de IJsselbiënnale 2021 treft op de langste kunstroute van Nederland – ruim 120 kilometer langs de IJssel door Overijssel en Gelderland – spannende, mooie, actuele, monumentale en urgente kunstwerken en installaties. Met deze route zet Stichting IJsselbiënnale kunst in als aanjager, katalysator en verbeelder van voor transities en veranderingen in het landschap om zo een betere balans te realiseren tussen mens, dier en natuur.

Het thema van de IJsselbiënnale 2021 is de impact van klimaatverandering op ons landschap. Onder de titel ‘TIJ, TIJD en Tijdelijkheid’ maken professionele kunstenaars uit binnen- en buitenland speciaal voor de IJsselbiënnale een kunstwerk of installatie. De kunstwerken lichten plekken uit en verhalen over het inspirerende rivierenlandschap van de IJsselvallei.

Tijdens de IJsselbiënnale 2021 verkennen beeldend kunstenaars de IJsselvallei tussen Doesburg en Zwolle. Welke effecten heeft klimaatverandering op het landschap en zijn bewoners? Voor de 27 deelnemende kunstenaars is de IJsselvallei werk- en onderzoeksgebied, atelier, muze en podium.


Aanvangstijden

18 juni t/m 19 september 2021: 00:00 uur
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de tentoonstelling zelf.

Prijzen

Routekaart: 12,50
Routekaart + reisgids: 25,00.
 

Bezoekersinformatie

Centrale Harculo
Ijsselcentraleweg
8015 PA Zwolle (Overijssel)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Tentoonstelling | Beeldende kunst

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *






Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda