Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

The Art of Perception

26 januari t/m 20 februari 2022 | Museum Slager | Den Bosch ('s-Hertogenbosch)
Museum Slager in 's-Hertogenbosch presenteert van 21 november 2021 tot en met 20 februari 2022 een tentoonstelling van kunstfotograaf Frank van Driel: 'The Art of Perception' met eigentijdse stillevens en (naakt)portretten.

Frank van Driel refereert met zijn lichtgebruik en symboliek aan de Hollandse en Vlaamse meesterschilders uit de 17e eeuw. Hij fotografeert alleen met natuurlijk licht en verbindt verleden, heden en toekomst. Antieke objecten van glas, zilver, aardewerk en tin gaan een intrigerend samenspel aan met mensen, wild, vissen, bloemen, vruchten en hedendaagse voorwerpen.
Frank heeft een grote passie voor puurheid, geschiedenis en de natuur. In zijn serene fotowerken staat storytelling centraal. Achter elk werk schuilt een verhaal. Subtiel staat hij stil bij actuele onderwerpen zoals natuurbeheer en duurzaamheid Door de gelaagdheid zijn telkens weer nieuwe elementen te ontdekken.

Werken van Frank van Driel zijn en worden gepresenteerd in nationale en internationale exposities. Zijn werk is internationaal bekroond en opgenomen in de collecties van een groot aantal private verzamelaars en bedrijven.

Frank van Driel (Leiden, 1966) werkt in een uit 1424 daterend atelier 'Het Pand', gevestigd in een voormalig klooster. Tijdens de expositie in Museum Slager zijn er verschillende Meet&Greets: zie de website.


Aanvangstijden

26 januari t/m 20 februari 2022: 00:00 uur

Dinsdag tot en met zaterdag: 11.00 uur
Zondag: 13.00 uur.
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de tentoonstelling zelf.

Prijzen

Entree € 8,50, inclusief een kopje koffie of thee.
Kinderen tot 12 jaar gratis
Kinderen van 13 - 18 jaar € 3,50
Museumkaart en Icomkaart: gratis.
 

Bezoekersinformatie

Museum Slager
Choorstraat 8
Den Bosch (Noord-Brabant)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Tentoonstelling | Overig

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *






Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda