Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Musical Anatevka

Zondag 25 september 2022 | Theater Orpheus | Apeldoorn
bewaar
Muziektheater Apeldoorn bestaat 80 jaar! Zij repeteren op dit moment hard om van de voorstellingen van musical Anatevka, ook bekend als Fiddler on the Roof, een succes te maken. Op zaterdag 24 en zondag 25 september 2022 in theater Orpheus in Apeldoorn kunt u het resultaat zelf komen bewonderen.

De Musical Anatevka:
“Moet ik alles verloochenen waar ik in geloof?”
In onze wereld is het verhaal van de arme Joodse melkboer Tevye actueler dan ooit. Keer op keer worstelt hij met tradities, met zichzelf en de veranderende wereld om hem heen.
Het verhaal speelt in het begin van de 20e eeuw in het Russische dorpje Anatevka. Tevye wil, net als iedereen in het dorp, vasthouden aan tradities. Zijn vijf dochters, vrouw, overleden schoonmoeder en zelfs de regering in het verre Moskou zorgen echter dat alles wat altijd zo zeker leek, nu om nieuwe inzichten vraagt. Hoe gaan Tevye, zijn familie en alle inwoners van Anatevka om met deze uitdagingen?

Anatevka is een musical met bekende nummers zoals ‘Als ik toch eens rijk was’ en ‘Traditie’ waarbij misverstanden en intimidatie door de autoriteiten de bezoekers op een humoristische wijze meevoeren door tsaristisch Rusland. Een musical waarin uiteindelijk de liefde voor elkaar overwint.
Beleef samen met Muziektheater Apeldoorn deze musical waarin de hele familie zich kan herkennen. Geniet van spraakmakende kleding, een prachtig decor en een live orkest. Een musical voor jong en oud en door jong en oud!.


Aanvangstijden

Zondag 25 september 2022

Zaterdagavond 24 september 20.00 - 22.30 uur
Zondagmiddag 25 september 14.00 - 16.30 uur.
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de voorstelling zelf.

Prijzen

Toegangsprijs 1e rang 25,00 euro
2e rang 22,50 euro.
 

Bezoekersinformatie

Theater Orpheus
Churchillplein 1
7314 BZ Apeldoorn (Gelderland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Theater | Musical

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda