Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Lezing Hebben wij ons lot zelf gekozen

Woensdag 30 november 2022 | Bewustzijnstheater | Terwolde (Voorst)
Tijdens deze avond geeft Anne Pauen [oprichter bijscholingsinstituut dieptepsychologie] vanuit onze prachtige yurt een introductie over een eeuwenoud mens- en wereldbeeld dat ervan uitgaat dat onze ziel onze ware identiteit is en zelf haar lot bepaalt met als doel optimale groeimogelijkheden te creëren. Anne vertelt over de verschillende bronnen die dit wereldbeeld omarmen, zowel in eeuwenoude wijsheidstradities alsook in hedendaags empirisch onderzoek van artsen, psychologen en psychiaters en via mediale bronnen.

Natuurlijk is dit allemaal erg boeiend, maar het wordt pas echt levend als je het op jezelf kunt betrekken. Anne gaat tevens met het publiek in gesprek over wat dit perspectief zo bijzonder maakt. Hierbij wordt verschil gemaakt tussen jouw ware identiteit (ziel) en jouw persoonlijkheid (ego) die vergankelijk is. De vraag die hieruit resulteert is: wat verandert in jouw kijk op jouw leven als je ervan uitgaat dat jouw ziel jouw lot van tevoren zelf heeft bepaald. En, waarom herinneren we ons onze ware identiteit (ziel) en ons levensdoel niet van begin af aan, heeft dat een functie?

Deze avond is los te volgen en kan voor geïnteresseerden een opstapje zijn voor een reeks vervolgworkshops, waarbij Anne aan de hand van een gechannelde zielenleer de structuur van de zielenwereld uitlegt. Hierdoor wordt duidelijk waarom dit mens- en wereldbeeld juist veel kansen biedt voor onze persoonlijke ontwikkeling in het hier en nu.


Aanvangstijden

Woensdag 30 november 2022: 19:30 uur

19.30 - 21.30.
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de voorstelling zelf.

Prijzen

€ 25,00.
 

Bezoekersinformatie

Bewustzijnstheater
Lochemsestraat 7
7396 PJ Terwolde (Gelderland)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Theater | Lezing

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *






Laat dit leeg:

Ook interessant

  • Gerard Alderliefste and Friends
    19 april
  • StoryTrail stadswandeling Zutphen
    20 april
  • StoryTrail stadswandeling Zutphen
    20 april
  • Toppers in het Natuurtheater Zeddam
    21 april
Zet alvast in je agenda