Theater, bioscoop en schouwburg in Terneuzen

Kies de gewenste categorie   
Theater, bioscoop en schouwburg in Terneuzen
Uittips van bezoekers over Terneuzen:
Speeltuin Oranjekwartier
Vele leuke speeltoestellen, veel variatie en ouderwets gezellig! Lekker snoepgoed te koop en de toegang is spotgoedkoop. Tevens heel .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
Schelpenmuseum
Bijzondere collectie van een bijzondere man. Ga kijken !!
1 persoon vindt dit leuk
Kinderboerderij Terneuzen
Kinderboederij (keurig goed onderhouden) in Terneuzen is erg leuk voor kinderen.Zelf ben ik mama van een dreumesje van 1 1/2 jaar . Mijn .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
Wandelen en fietsen in de omgeving van Terneuzen:
Zuidgors
Een jaar nadat de dijk bij Ellewoutsdijk grenzend aan het natuurgebied Zuidgors is verbeterd, blijkt dat in de werkstrook water blijft staan. Dit is nadelig voor de vegetatieontwikkeling. Rijkswaterstaat gaat daarom herstelwerkzaamheden uitvoeren. Naast deze werkzaamheden gaat er nog iets extra’s gebeuren: er worden bijenhotels voor de zeldzame schorzijdebij aangelegd.
Fort Ellewoutsdijk
Fiets langs de mooiste plekjes in de Zak van Zuid-Beveland. Deze afwisselende fietsroute slingert zich door een lieflijk landschap van kronkeldijkjes, monumentale boerderijen, akkers en boomgaarden. Deze fietsroute laat je een gevarieerd landschap zien en een natuurlijke kreek. De kreek heeft brede, glooiende oevers met rietkragen en een moeras. Tijdens het fietsen kan je veel vogels zien die rondom de kreek wonen. Zo zweeft hier de bruine kiekendief regelmatig boven het riet.
Inlaag 1887
Inlaag 1887 is een strook laaggelegen grasland pal achter de Westerscheldedijk bij Ellewoutsdijk. Bekijk dit bijzondere natuurgebied bij hoog water vanaf de Zeedijk. Misschien zie je dan wel steltlopers als de tureluur, bontbekplevier of kluut!
 
Dichtstbijzijnde theaters en bioscopen in de omgeving van Terneuzen
 
Meer dagje uit tips in Terneuzen

Copyright 2019 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Terneuzen »