Museum en kunstlocaties in Middelburg

Kies de gewenste categorie   
Museum en kunstlocaties in Middelburg
Uittips van bezoekers over Middelburg:
Vleeshal
Bedankt voor het doorgeven. Dat is nu aangepast!
2 personen vinden dit leuk
BIJZONDERE CONCERTEN OP UNIEKE LOCATIE, 7 EN 8 SEP
Bijzondere concerten op een unieke locatie!! (tijdig reserveren is noodzakelijk) Oleg Lysenko, de zeer begaafde bandoneon- en .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
Kinderboerderij de Klepperhoeve
Kinderboerderij De Klepperhoeve is een leuk uitstapje. Voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Regelmatig zijn er voor kinderen .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
Wandelen en fietsen in de omgeving van Middelburg:
't Sloe
Het natuurgebied ‘t Sloe vormt een groene buffer tussen Borssele en het naastgelegen industriegebied. Struin door de typisch Zeeuwse natuur en geniet van al het leven: van rietvogels tot hazen, kikkers en reeen.
Middelplaten
In het natuurgebied Kwistenburg bij Wolphaartsdijk wordt een vogeleiland aangelegd. Het vogeleiland zorgt ervoor dat kustbroedvogels zoals sterns en kluten hier kunnen broeden. Het kijkscherm dat in het voorjaar gerealiseerd wordt, zal een uniek kijkje bieden in deze kraamkamer!
Neeltje Jans
Op zoek naar kleine visjes die zich aan het wateroppervlak bevinden, laten ze zich loodrecht naar beneden vallen. Maar vaak tevergeefs, 9 van de 10 duiken leveren namelijk niets op. Rond deze tijd komen visdiefjes weer massaal de kustregio’s binnenvallen.
 
Dichtstbijzijnde musea in de omgeving van Middelburg
 
Meer dagje uit tips in Middelburg

Copyright 2017 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Middelburg »