Attracties en bezienswaardigheden in Midden-Drenthe

Kies de gewenste categorie   
Attracties en bezienswaardigheden in Midden-Drenthe
Uittips van bezoekers over Midden-Drenthe:
nog het echte landleven
Als je de van lierswijk in rijdt zie je nog echt het boerenleven van vroeger kleine boeren die het nog heel simpel doen aan het eind kom je .. verder »
5 personen vinden dit leuk
Zoo Bizar
Leukste uitje voor de kinderen sinds maanden !! Heel interactief met exotische dieren, Jeroen is een perfecte gids en de dieren zijn .. verder »
2 personen vinden dit leuk
Zoo Bizar
Bizar Zoo Orvelte, Zo dichtbij informatie en zeer leerzaam en een enthousiast team dat met veel verstand van zaken over de dieren .. verder »
2 personen vinden dit leuk
Wandelen en fietsen in de omgeving van Midden-Drenthe:
Baarwelsleek
Dit piepkleine moerasbos met wil en zwarte els grenst aan de gekanaliseerde beek, de Baarwelsleek. Het moerasbos is omringd door boerengrond. Voor reeen is het bosje met veenplas een belangrijke schuilplaats in het verder open gebied.
Hiemstrastate
Ter ere van de komende troonswisseling plant Drentse gedeputeerde Henk van de Boer op 29 april 2013 een koningslinde op landgoed Hiemstrastate bij Hooghalen. Samen met de bewoners van het landgoed Pascalle Verhees en Philip Wildevuur decoreert de gedeputeerde een linde als herinnering aan de inhuldiging van prins Willem Alexander tot koning.
Mantingerbos- en weiden
Natuurmonumenten deed eind september een oproep aan de lezers van het Dagblad van het Noorden om een naam te verzinnen voor een nieuw aangelegd bos bij Mantinge. Zes inzenders vielen in de prijzen en bedachten een naam.
 
Dichtstbijzijnde attracties in de omgeving van Midden-Drenthe
 
Meer dagje uit tips in Midden-Drenthe

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Midden-Drenthe »