Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

LUX Open Air - Tilda Swinton in Nijmegen

22 t/m 26 augustus 2023 | LUX Nijmegen | Nijmegen
 vindt dit leuk
(10 stemmen)
90%
Stem nu ook
Let op: Dit evenement heeft in 2023 plaatsgevonden en is afgelopen. Mocht er nieuwe informatie komen (over een volgende editie) dan lees je dat hier.

De zomer is in volle gang en we genieten volop van de zomerse dagen. Maar we kijken ook vooruit! Zet dinsdag 22 t/m zaterdag 26 augustus vast in je agenda, dan kun je weer vijf avonden lang genieten van de (gratis) Lux Open Air! Het thema van dit jaar: Tilda Swinton.

Je kent deze Britse actrice misschien van fantasy film Narnia of een film van Wes Anderson. Tilda Swinton valt op door haar eigenzinnige gezicht en haar geweldige rollen in zeer uiteenlopende films. Voor het programma van Lux Open Air hebben we gekozen voor zoveel mogelijk verschillende genres.

DI 22 Aug, 21.00 uur – Burn After Reading: Amerikaanse misdaadkomedie over twee fitnessinstructeurs wanneer ze een disk met geheime informatie van een CIA-agent vinden. Ze denken dat ze er geld mee kunnen verdienen, maar dit plan loopt anders dan gehoopt. Met o.a. Brad Pitt, George Clooney en natuurlijk Tilda Swinton.

WO 23 Aug, 21.00 uur – Orlando: Fantasy kostuumdrama over Koningin Elizabeth I (Tilda Swinton) wanneer ze verliefd wordt op Orlando.

DO 24 Aug, 21.00 uur – We Need to Talk About Kevin: Kevin begaat twee dagen voor zijn zestiende verjaardag een verschrikkelijke daad op zijn middelbare school. In de nasleep worstelt zijn moeder Eva (Tilda Swinton) met gevoelens van verdriet en verantwoordelijkheid.

VR 25 Aug, 21.00 uur – Only Lovers Left Alive: Muzikant Adam komt na jaren zijn geliefde Eve (Tilda Swinton) weer tegen. Ondanks dat hij zijn geloof in de mensheid aan het verliezen is, bloeit hun liefd.


Aanvangstijden

22 t/m 26 augustus 2023

Dinsdag 22 t/m zaterdag 26 augustus om 21.00 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het evenement zelf.

Prijzen

De toegang is gratis.
.

Bezoekersinformatie

LUX Nijmegen
Mariënburg 38-39
6511 PS Nijmegen
Schrijf een review »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres


Schrijf als eerste een review







Laat dit leeg:

* Verplichte velden. Jouw e-mailadres wordt niet getoond.

Meer over:

Ook interessant

  • Wat te doen dit weekend?

  • Deze markten en fairs zijn in maart t...

  • Evenementen rondom Pasen - Passieconc...

  • 10 x Festivals in maart 2023

  • Burgers' Zoo
    Arnhem
  • LUX
    Nijmegen
  • Museum Arnhem
    Arnhem

Uitgelicht