Winter-Fair Ahoy in Rotterdam

Uitagenda > Festivals & evenementen > Zuid-Holland
5 december t/m 9 december 2018 | Ahoy Rotterdam | Rotterdam
Bewaren in Mijn Uitjes
 vindt dit leuk
(153 stemmen)
75%
Stem nu ook
Let op: Dit evenement heeft in 2018 plaatsgevonden en is afgelopen. Mocht er nieuwe informatie komen (over een volgende editie) dan lees je dat hier.

Rotterdam Ahoy opent haar deuren voor de achtste editie van de Winter-Fair! Kom en ontdek deze winterse lifestyle fair samen met vrienden & familie: geniet van live muziek en modeshows, win leuke prijzen op de bingo, shop de mooiste items en smul van lekkere hapjes en drankjes.

Op de Winter-Fair kun je heel veel inspiratie opdoen voor je huis natuurlijk voor jezelf. We kijken uit naar je komst!Aanvangstijden

Woensdag 5 t/m zondag 9 december 2018
Dagelijks geopend van 10:00 tot 17:00 uur.

Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf.

Prijzen

Volwassenen: 13,50 euro
Kinderen 3 t/m 12 jaar: 7,50 euro
Kinderen tot 3 jaar gratis

Bezoekersinformatie

Ahoy Rotterdam
Ahoyweg 10
3084 BA Rotterdam
Tel.: 0103060550
Beoordeel Winter-Fair Ahoy »


Meer over:

Fairs

Meer evenementen in de omgeving


Beoordelingen van Winter-Fair Ahoy

60 reviews
M.C. Luijendijk v.d.Steur uit Rijswijk schreef op 5 december 2018 23:40
Hele gezellige middag gehad met mijn dochter Leuke voordelige inkopen gedaan
Leuke kerst spullen, kleding, schoenen enz, Niet te druk, lekker, maar wel jammer. Parkeren en consumptie beetje prijzig, maar waar niet bij dit soort evenementen
Geslaagde dag
Joke Crouwel uit Rotterdam schreef op 3 december 2017 20:23
De kraampjes zijn super gezellig ingericht, maar het logo met gezellig een hapje en een drankje dat klop niet. Hapjes zat, maar bij de live muziek een glas wijn is er niet bij, een halve liter fles cola zonder glas of bekertje, ongezellige boel.
jac uit Almelo schreef op 27 november 2017 00:50
Heb alle recensies gelezen en heb besloten om niet te gaan. Dit is te duur en zo als ik heb vernomen niets met de kerst te maken. Dan op naar de kerstmarkten in Duitsland. Super sfeer en kost alleen benzine geld en het eten is vele malen goedkoper dan in Nederland. Ben ik blij dat ik in het oosten van het land woon, even de grens over wippen. Fijn kerstdagen allemaal.
Cor uit Rotterdam schreef op 6 december 2016 19:26
Ik vond het leuk. Heel erg veel minder vind ik het als er 2 mensen met scootmobiel en hulphond naast elkaar gaan rijden. Mijn voorstel is ....kan er niet 1 dag voor hulpbehoevende mensen en misschien bewoners van bejaardentehuizen gehouden worden. Dit klinkt misschien niet aardig maar ik bedoel het goed. Wil zelfs als het zover zou zijn komen helpen met duwen of begeleiden van mensen . Want ik begrijp dat er mensen zijn die nu eenmaal van zo''n mobiel afhankelijk zijn. Niet leuk als je er achter loopt of van de andere kant kwam......helaas.
Anita de Rouw uit Rotterdam schreef op 5 december 2016 13:44
Vrijdag ben ik met mijn man geweest. Voor -kijken. Zaterdag ben ik met mijn vriendin geweest. Beide dagen helemaal geslaagd ! We vinden het juist prima dat er zo'n diversiteit aan kraampjes is. Goede mengeling, voor elk wat wils. En direct naast winkelcentrum Zuidplein ! Brengt de gloriedagen van de Femina terug in een kerstjasje. Kortom: ga zo door !
Happy uit Oud-beijerland schreef op 3 december 2016 08:14
En..........kaartjes kopen met korting. Want die is te hoog.
Happy uit Oud-beijerland schreef op 3 december 2016 08:09
Voor dat ik er naar toe ging reviews gelezen. Allemaal negatief! Maar ja had een kaartje. Samen met vriendin erheen. Maar wat een gezellige leuke fair. Heel veel kerstspullen en sfeer. Sommige dingen erg prijzig. Vooral koffie en eten. Maar ja dat is bijna overal. Hele leuke dag gehad. Zeker een aanrader.
Wilma uit Vlaardingen schreef op 18 december 2015 11:58
Ik heb juist een hele gezellige dag gehad. Ik was er half 12 en ging om 17:00 pas weer weg. Het was misschien niet precies wat je vooraf van een winterfair verwacht, maar met de kleding en accesoires heb ik een leuke kerstoutfit bij elkaar gevonden. En lekkere warme wanten voor de winter. Ook leuke kerststalletjes hoor.
Merel uit Rdam schreef op 6 december 2015 17:12
Bizar trouwens dat deze klachten vorig jaar ook al bekend waren! Er wordt dus helemaal niks gedaan met deze klachten!?!?!
Hou t geld dus lekker in je zak..
Davina uit Capelle ad IJssel schreef op 6 december 2015 17:01
Winter fair..nooit meer! Het was in mijn ogen een donkere zaal volgegooid met kraampjes. Het straalde niks warms of gezelligs uit wat je voor de kerst wel zou verwachten. Bezoekers in rothumeur allemaal even teleurgesteld...Veel mensen liepen weg(met lege handen) Wat er te koop was was of te duur of typische marktrommel daar moet je van houden... Maar waar ik mij het meest over verbaasde was de bizar hoge entree prijs!!!!!! Winterfair..nooit meer!!!
Jos uit Rotterdam schreef op 6 december 2015 16:49
Wat een tegenvaller!! Waarom betaal je hier dure entree voor?? Hier ga ik nooit meer heen. Donkere hal en verdwaasd schuifelende mensen en doorsnee kraampjes en 0,0 kerstsfeer. Jammer!! We waren na een half uur weer buiten.
Mw. Dinxperloo uit Den Haag schreef op 6 december 2015 16:32
Ik vond het erg tegenvallen. Met kerstmis had het niet veel te maken en het geheel deed rommelig aan. Het was meer een gewone markt dan iets exclusiefs. De entreeprijs is veel te hoog voor wat er geboden werd. Wij gingen op de laatste dag, mogelijk maakt dit nog iets uit.
Vera Verkooyen schreef op 5 december 2015 16:57
Ik was vrijdagmorgen 4 december op de winterfair in Ahoy. aan de buitenkant zie je niet dat er iets te doen is. Ook in de entree geen wintersfeer. Naast de hoge entree vragen ze ook nog 2 euro voor de garderobe, ook voor mijn kleine rugzak!! In de laatste gang staan een paar kerstbomen neergekwakt met een dot watten erin. De hal is alleen gevuld met commerciele stands, die je van alles proberen aan te smeren.
Er was wel een leuke tentoonstelling van amateurs die mooie poppenhuizen hadden gemaakt. Achterin bij het podium staan veel te weinig stoelen, zodat we niet mee konden doen met de bingo.
Wat ik verwacht had, was dat er live muziek zou zijn waar je met een gluhwein een sfeertje zou creëren. Geen Italiaanse ijssalons en kille horecastands!!
Dan kan je beter naar een gratis kerstmarkt gaan!!
Dit was eens maar nooit weer!!
Petra schreef op 2 december 2015 22:35
Betaal niet de volledige prijs voor dit evenement. Is echt de prijs van 13,50 niet waard. Is geen gezellige wintersfeer. Heel klein opgezet, donkere hal, heel veel van hetzelfde. Geen aanrader. Zelfs de standhouders klaagde vandaag al over de ongezellige sfeer en dat ze het sneu vinden voor de mensen die komen voor de normale entreeprijs.
Mh73 uit Spijkenisse schreef op 11 december 2014 09:46
Ik heb twee keer als standhouder deelgenomen aan dit evenement. Twee keer waardeloos. Verwacht je wintersfeer en gezelligheid, sta je tussen de inlegzooltjes, anti-aanbakpannen, dekbedden, massage kussens en allerlei dumpzaken. De organisatie denkt alleen aan het vullen van de stands, wát er staat maakt ze niet uit. Zo stonden er meer dan 40 sieradenstands. Voor de bezoeker niet leuk, maar voor ons ook niet. Nooit meer.
Marleen schreef op 8 december 2014 13:00
Erg teleurstellend, deze winterfair had erg weinig met winter en kerstsfeer te maken. het was meer een huishoudbeurs in het klein. Geen sfeer, wij stonden na een kwartier weer buiten.Jammer van het uur reizen heen en weer terug. we zijn daarna naar een tuincentrum gegaan waar het een stuk beter was.
Sandra uit Rotterdam schreef op 5 december 2014 21:13
Wat een goedkope slechte winterfair. Weinig kerst spullen. Pannen en tandenborstels genoeg. Je zou hier geld voor moeten krijgen om naar binnen te gaan ipv entree te moeten betalen.
Marjon schreef op 8 december 2013 21:25
Vandaag de winterfair bezocht en ook wij vonden het erg teleurstellend. Ontzettend druk, zo druk dat we eigenlijk bij niet één kraampje rustig hebben kunnen kijken zonder een opstopping te veroorzaken. Voetje voor voetje op sommige stukken. Er word een kerstsfeer beloofd maar we moesten zoeken naar kerstballen. Nee we gaan hier nooit meer naar toe, we hadden net zo goed naar onze locale markt kunnen gaan. Maar mocht je op zoek zijn naar een sjaal of poncho dan is het wel een aanrader, deze werden in namelijk overvloed aangeboden ;-). Zonde geld.
zeeuwsmeisje uit bruinisse schreef op 6 november 2013 14:13
Niet naar toe gaan zonde van je geld!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na 20 min sta je weer buiten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zonde van je geld en zeker parkeer geld!!!!!!!!
Zuid uit Gorinchem schreef op 13 december 2012 16:37
Wij waren er om half 11 en kwart voor 12 waren we weg. het heeft totaal niks te maken met kerst, ja 3 kraampjes misschien! vind het echt zonde van mijn geld en ik zal er nooit meer naar toe gaan! en dan ook nog 12,50 parkeer geld! bah...
Daphne frissen uit boxtel schreef op 10 december 2012 18:44
Was niet wat ze beloofd hadden!
Totaal niks met kerst of winter te maken en was bij lange na niet 11000 vierkante meter.
Was saai!!
Coccinel uit Gorinchem schreef op 10 december 2012 15:47
Had er meer van verwacht!Meer Kerstsfeer en Kerstartikelen als op Kerstmarkten,Bomen,ballen en andere versieringen voor thuis.Probeer het de 3e editie meer van een Kerst/Winter gevoel te voorzien...Nu viel het tegen...
A. de Wit uit Schiedam schreef op 9 december 2012 23:08
Wat een geld verspilling is dit geweest! 5 kerstboompjes met lampjes en kraampjes met vooral troep. zonde van tijd&geld
D.Noltes uit Oirschot schreef op 9 december 2012 17:23
Wat een sof zeg lijkt wel de zwarte markt in Beverwijk alles namaak en nep, zonde van het geld je beter naar tel-sel kijken zie je hetzelfde
D.Noltes uit Oirschot schreef op 9 december 2012 17:22
Wat een sof lijkt wel de zwarte markt in Beverwijk niks geen kerst alleen maar namaak en nep je kunt net zo goed naar Tel-Sel kijken zonde van het geld
Dave uit Alblasserdam schreef op 9 december 2012 12:52
Mensen ga er niet heen zonde van de tijd en geld en idd is er amper een kerststal te vinden veelal stands met kunstnagels. Kleding en andere Geldklopperij nee geef ons dan maar een tuincentrum of beverwijk
Valerie uit Den Haag schreef op 9 december 2012 11:52
Wat zonde van mijn dag. Een kale, ongezellige markt, maar nog 10x slechter. Bijna geen kerstbal te vinden en dan durven ze daar zo''n reclame voor te maken. Nog geen half uur binnen geweest en doorgegaan naar de GRATIS Intratuin in Ter Aar, waar het dus wel een waar sprookjes kerstfeest is. BELACHELIJK die winterfair!!!
Sophie uit Boskoop schreef op 9 december 2012 11:48
Wat een ontzettende aanfluiting die Winterfair. 62,50 euro (entree en p-kaart) excl. benzinekosten weggegooid! Te erg voor woorden.Kerstsfeer was ver te zoeken. Gewoon een verkapte kleine huishoudbeurs met af en toe een kerstboom en kerstkraampje ertussen. Dan nog niet gesproken over die ongezellige hal. Hoe durven ze hier reclame over te maken!
Melissa schreef op 8 december 2012 21:01
Uhm over winter fair... !! ik kan bijna niks in vinden wat iets met winter te maken heeft.. Geen gezellige sfeer !!!
bijna niks in te vinden over kerst... bar en bar slecht. Eet tentjes bijna niks in te vinden.. Heel duur als je iets wil kopen.. Ik ga nog liever naar bazaar toe daar is nog gezelliger als winter fair..
Het leek een beetje op huishoudbeurs alleen in het klein.. ik vond het erg tegen vallen echt jammer had er meer van verwacht..
ik ga er niet meer naar toe..
parkeren kost 12,50 maar op de sait zelf raden ze het ook aan om daar niet te parkeren maar als het mogelijk is met openbaar vervoer.
Renate uit Delft schreef op 8 december 2012 20:34
Het mooiste binnenevenement met winterse sfeer? Laat mij niet lachen. Sfeer was er niet te bekennen. Gooi wat kramen en stands neer op een kale betonen vloer, zet er wat kerstbomen tussendoor en we noemen het maar een winterfair? De Ahoy probeert de Margriet Winterfair na te bootsen, maar flopt gigantisch. Geen sfeer, betonen koude vloeren, verwarming lijkt wel uit te staan, het tocht daar gigantisch, veel dezelfde kramen en absoluut geen kerst.
Conny schreef op 8 december 2012 20:29
Ik was van plan te gaan, nu ik de foto''s heb gezien waar op de meeste de gewone verlichting brandt, en geen sfeerverlichting heb waargenomen, en de reacties zoals hierboven omschreven, hebben me doen besluiten om niet te gaan, jammer na al die mooie aankomndigingen
Eline uit Waalwijk schreef op 8 december 2012 19:10
Gezien de reacties die ik hier lees toch maar besloten morgen niet naar de winterfair te gaan...wat een teleurstelling. We hebben er enorm naar uitgekeken. Maar helaas...Blij dat ik de recensies gelezen heb.
harry uit hengelo schreef op 8 december 2012 18:14
Hallo wij zijn van plan morgen naar de winterfair in roterdam te gaan. is het nou echt zo slecht als hieronder beschreven staat?. want we zijn alleen voor de reis al 75 euro kwijt. maarja de kaarten hebben we nog van vorig toen we ivm de drukte niet meer binnen mochten. weg reisgeld etc. maar belangrijkste iets wat een leuke dag had moet worden werd een ..... hoor graag voor dat we gaan
harry uit hengelo schreef op 8 december 2012 18:07
Hallo wij zijn van plan morgen naar de winterfair in roterdam te gaan. is het nou echt zo slecht als hieronder beschreven staat?. want we zijn alleen voor de reis al 75 euro kwijt. maarja de kaarten hebben we nog van vorig toen konden we ivm de drukte niet meer binnen mochten.
Fam Van den Berg uit Rotterdam schreef op 8 december 2012 16:37
SCHANDALIGE MENSENVERLAKKERIJ! WAARDELOOS!
GEEN SFEER, NIETS MET WINTER OF KERST TE MAKEN..EN ONWIJS DUUR!
WAT EEN LEUKE DAG VH GEZIN MOEST WORDEN WAS EEN GROTE TELEURSTELLING, HEB HET NIET EENS OVER WAT ENTREE KOST EN PARKEERGELD BIJ AHOY!
Wilma uit capelle ad ijssel schreef op 8 december 2012 16:27
ERG Zonde van het geld! Gewoon een veredelde markt waar je nog € 12.50 pp voor moet betalen om binnen te komen. Attracties voor de kinderen NIET gratis! Je bent goedkoper uit een dagje langs de gewone markt en daarna langs de Xenos,Action of Big Bazar voor leuke kerstversiering, woondecoraties of warme colsjaals!
Oh ja en niet te vergeten ook nog eens de € 12.50
parkeergeld bij Ahoy!
Kortom... zorg voor minimaal €150 op zak!

dat je minimaal
Allison schreef op 7 december 2012 21:10
Vreselijk slechte en vooral geen winterfair zoals beloofd werd. Complete misleiding als je op de reclame afgaat. Overdekte braderie met alleen maar commerciële troep die niets met kerst te maken heeft. Na één uur ben je er al klaar mee. Geen sfeer. Dat je hier nog entree voor zou moeten betalen, belachelijk. Hier zouden mensen voor gewaarschuwd moeten worden !
Allison uit Castricum schreef op 7 december 2012 21:02
Vreselijk slechte en vooral geen winterfair zoals beloofd werd. Complete misleiding als je op de reclame afgaat. Overdekte braderie met alleen maar commerciële troep die niets met kerst te maken heeft. Na één uur ben je er al klaar mee. Geen sfeer. Dat je hier nog entree voor zou moeten betalen, belachelijk. Hier zouden mensen voor gewaarschuwd moeten worden !
g robert uit langerak schreef op 7 december 2012 16:39
Het viel ons ontzetten tegen geen sfeer en wijnig kramen en er koud
Amina uit Rotterdam schreef op 2 december 2012 14:08
Ook ik vond het tegenvallen, veel te klein en niet veel kerstsfeer of kerstspullen te koop. Ook super druk allemaal via vakantieveilingen kaartjes gehaald. snel er weer uit en gezellig wat drinken bij het ayoy restaurant. Hoop dat het dit jaar beter is en echt winter/kerstsfeer
Anoniem uit Leeuwarden schreef op 8 december 2011 11:46
Enthousiast geworden door de site van Winterfair Ahoy besloten om hier een gezellige dag van te maken. Ruim 2 uur rijden later de eerste 11 euro al kwijt aan het parkeren.
Bijna een half uur in de rij gestaan om binnen te komen. Eenmaal binnen was het megadruk en het aanbod van kraampjes had weinig te doen met kerstsfeer. (als je al bij de kraam kon kijken vanwege de drukte )
Slechts 1 hal en binnen een uur weer buiten.
35 euro armer....
Buiten stond een mevrouw in een rolstoel, zij was slechts 10 minuten binnen geweest, maar liep lertterlijk vast in de menigte!
WAT EEN BELACHELIJKE VERTONING.
Wij voelen ons zeer belazerd.
Jordy uit Beverwijk schreef op 6 december 2011 00:38
Diep triest die winterfair.
eerst een uur in de rij staan en dan na een uur weer buiten zooo klein en niet kunnen rondkijken zo druk!! De zeep en nekkussen stands kwamen me me neus uit.

NOOIT MEER
Paulien uit Rotterdam schreef op 5 december 2011 21:57
Walgelijk was het, we moeten allemaal een klacht indienen bij de organisatie. De kaarten werden overigens niet alleen bij vakantie veilingen verkocht ook Marktplaats heeft kaarten verkocht, 2 voor 10 euro! en Living Social daar kon je ze kopen voor 2 voor 7 euro!! Dit kon nog tot de laatste dag! Schande is het!!
Lisette uit Amersfoort schreef op 5 december 2011 16:52
Wat een afgang "winterfair ahoy"
Wij waren gisteren om 10.00 uur konden gewoon doorlopen. Na 1 uur hadden wij de veel te kleine hal en overkapte braderie wel gezien.En dan die rij die stonden te wachten om naar binnen te gaan. Niet normaal. Ze hadden de wachtende mensen een kop koffie moeten aanbieden. Wat een gemiste kans. Voor dat ene uurtje waren wij rond de € 65.- kwijt incl. het schandalige parkeergeld.
Dit heeft niks maar dan ook niks met winterwonderland te maken gehad. De organisatie moet maar eens kijken en een voorbeeld nemen aan de Margriet winter fair. Deze beurs sloeg echt nergens op. Dit was eens maar nooit meer. Je zal ons nooit meer zien op de winter fair beurs.
Nancy uit Haaksbergen schreef op 5 december 2011 11:52
Kleiner dan werd.beschreven weinig winters aan
alne uit barendrecht schreef op 5 december 2011 11:00
Winter bedonderland zullen ze bedoelen.
waanzinnig waardeloos.
complete misleiding, wat ze beloven maken ze niet waar.
dure entree,geen sfeer, 1 kleine hal.
en tientallen mensen in de rij
nooit meer ahoy
olsman uit rotterdam schreef op 5 december 2011 10:11
Waanzinnig waardeloos, ze hebben ons opgelicht en onder valse voorwendselen naar binnen (als je al binnen kon komen) gelokt. 1 hal, dure kramen en sfeer, geen sfeer, buiten de 4 kale kerstbomen dan. omdat we er al om 110 uur waren konden we nog lopen, maar we waren binnen 1 uur weer buiten.
diep triest voor de mensen die van ver kwamen, parkeergeld,entree, en dat voor helemaal niks.
organisatie, ga eens kijken in de margriethal, maar misschien was dit een makkelijke manier om mensen geld uit de zak te kloppen.
nooit meer ahoy
Lynn uit Grootebroek schreef op 5 december 2011 09:19
2 uur gereden om in het zogenaamde ''sfeervolle winterwonderland'' te kunnen zijn... Na ons mochten er geen mensen meer naar binnen, maar dat hadden ze veel eerder moeten doen... We konden niet eens lopen en kijken omdat het zo druk was. Om nog maar niet te spreken van het kleine halletje waar de fair gehouden werd. Verschrikkelijk, denk je iets leuks te gaan doen, ben je met een half uur weer buiten (omdat je niet door kon lopen door de drukte) Nooit meer dus, gelukkig zijn we daarna naar de kerstmarkt in de grotten van Valkenburg geweest, 1000 x mooier, voor iedereen een aanrader....!! En de winterfair in Rotterdam: NOOIT meer...
Bibi uit Wageningen schreef op 4 december 2011 21:11
Wat een gezellige dag moest worden, eindigde in een flinke teleurstelling.
we kwamen binnen in een kleine hal met mensen, en op de kraampjes lagen spullen die je in de blokker voor lager kan kopen. lang gereisd om naar een heuse winterwonderland te gaan (wat op de site stond) daar was niks van te merken want na een half uurtje stonden we buiten de niet versierde hal, om zo snel mogelijk naar huis te gaan.
nooit meer ahoy winterfair!
Eila schreef op 4 december 2011 19:43
Had me verheugd op dagje uit, maar had beter iets anders kunnen doen. Vele tientallen kerstmarkten in heel Nederland en dan was dit de allerslechtste keus die een mens kan maken.
Jammer Rotterdam, gemiste kans, volgend jaar ergens anders heen, want dit nooit weer!
mevr rustig uit dordrecht schreef op 4 december 2011 17:24
Wat een aanfluiting die fair. Na 3 kwartier buiten te hebben gestaan om binnen te komen waren wij met een kwartier ook weer buiten. Vreselijke kraampjes met koopwaar die je bij de blokker beter kunt kopen. Maar met 25 euro lichter hebben wij besloten hier nooit meer naar toe te gaan
A van der Wild uit Dordrecht schreef op 4 december 2011 16:53
Superslecht georganiseerde kleine winterfair met vreselijke valse live muziek. Na 3 kwartier in de rij te hebben gestaan 1 kwartier binnen gestaan want lopen was niet mogelijk omdat het veel te vol was. Nooit meer ! Heeft mij alleen maar geld gekost ( reis- parkeer- en toegangskosten en heb er niets voor teruggehad.De premiere op vrijdag was al een chaos waarop veel mensen werden weggestuurd omdat er teveel kaarten waren verkocht. De organisatie heeft er niets van geleerd want op zondag was het hetzelfde helaas.
s c uit druten schreef op 4 december 2011 16:38
Geen kerstsveer en te druk geen kerst kramen net een braderie
Micha uit hoofddorp schreef op 4 december 2011 11:34
WINTERFAIR IS EEN VEREDELDE MINI-HUISHOUDBEURS.

Wat een domper zeg. Ik verwachtte een `winter-wonderland` zoals de organisatie voorschetste. Niets van dat: gezellig TL-buisverlichting in een hal waar louter marktverkopers hun meuk aan de man proberen te brengen voor exorbitante prijzen. Er heerst geen sfeer, er zijn geen leuke spullen te koop. Kortom, zonde van je geld!!
karlijn uit nieuwegein schreef op 4 december 2011 11:18
Nou afschaffen deze beurs via veilingen kaarten wordt altijd heel druk maar ok dat terzijde het was zo saai dat je in een half uur alles hebt gezien sneu dat je als organisator er zo,n slechte kijk op hebt. veel te druk en alles is heel duur. De workshops bijzonder saai even een zeerpje aan een ketting rijgen klaar en weer 10 euro lichter!!!! kortom NIET HEEN GAAN
schalker uit delft schreef op 3 december 2011 18:33
Wat een tegenvaller eerst 12euro kaart dan 11euro auto dan ergenis van een wachttijd.Dan binnen komen in hal zie ik dat het niks voorsteld de bazaar in beverwijk is nog beter.Ga maar naar de blokker zie je meer.Half uur binnen geweest voor een hoop geld
Mariska uit Weesp schreef op 3 december 2011 18:11
Wat een tegenvaller! Zaterdag was het heel erg druk: we hebben bijna 3 kwartier in de rij gestaan (met het toegangsbewijs al in de hand) om binnen te komen. Binnen aangekomen vind je een kleine hal met hier en daar een niet versierde kerstboom ter decoratie (was dit de winterse sfeer???). Het geheel deed me ook wel denken aan een zeer slap aftreksel van de huishoudbeurs (stands met hapjespannen, zilverpoets en dodezeezoutcreme). Verder kunnen de kosten voor dit uitje hoog oplopen: parkeren kost al 11 euro, jas ophangen 1,50 euro per jas, een simpel broodje 8,75 (!) euro. En dit alles voor hooguit een uurtje slenteren in de drukte. Voor ons dus zeker geen tweede keer!
Simone Jans uit Rotterdam schreef op 3 december 2011 11:31
Een onvoorstelbaar slechte en kleine ''fair''. De gemiddelde rommelmarkt is groter én gezelliger.
De wintersfeer is heel erg ver te zoeken, tenzij men doelt op die ene kale kerstboom midden in een nauw gangpad. Het aanbod in de kraampjes bestaat voornamelijk uit veel te dure merkloze prullaria die je bij Zeeman 90% goedkoper kunt aanschaffen. Er is slechts een mogelijkheid om een kopje koffie te drinken. Helaas geldt ook daarvoor dat de gemiddelde stationsrestauratie sfeervoller is. Toegangsprijs is 12 euro p.p. aan de kassa. Tel daar ook nog 11 euro parkeergeld bij ongeacht aantal uur. Met 2 personen dus 36 euro om binnen te komen voor helemaal niets. Kortom: nooit meer!
Elize de Jong uit Kudelstaart schreef op 2 december 2011 23:07
De aanvangstijd was slecht aangegeven: wij stonden om 10.00 uur al voor de deur die pas om 14.00 uur open ging. Gelukkig stonden wij niet om 14.00 uur al in rij, maar zaten aan de koffie aan de overkant in het winkelcentrum. Het bleek namelijk, toen wij om 15.30 in de rij gingen staan dat veel mensen chagrijnig naar buiten kwamen, omdat het binnen veeeeeeeeel te druk was en dat iedereen daardoor snel weg wilde. Tegen de tijd dat wij binnen waren, was het gros van de meute inmiddels weg en konden wij prima shoppen. We waren alleen zo klaar met die ene ruimte. Niet te vergelijken met de Margriet Winterfair waar je 4 grote zalen hebt. Volgende keer niet zoveel kaarten verkopen via vakantieveiling.nl want dan wordt het veeeel te druk.
Barbara van Berkel uit Schoonhoven schreef op 2 december 2011 18:12
Een enorme tegenvaller, na een uur in de rij te hebben gestaan met een mini markt die je ook bij de blokker of op de markt kan kopen, voor minder geld.Niet voor herhaling vatbaar.

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:
Uitgelicht

Ontvang de leukste Uittips voor de regio Rotterdam

BONUS: Download gratis ons e-book met de 7 leukste Uittips per provincie.

Vul je e-mailadres in en je ontvangt de bonus en de Uittips in je mailbox.
Stuur mij tips

Wij respecteren jouw e-mail privacy.
Copyright 2019 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Ontvang nu de leukste Uittips bij jou in de buurt .. »