Werkspoor Festival in Utrecht

30 maart t/m 2 april 2018 | de Werkspoorkathedraal | Utrecht
Bewaren in Mijn Uitjes
 vindt dit leuk
(11 stemmen)
55%
Stem nu ook
Let op: Dit evenement heeft in 2018 plaatsgevonden en is afgelopen. Mocht er nieuwe informatie komen (over een volgende editie) dan lees je dat hier.

De Werkspoorkathedraal in Utrecht, de robuuste voormalige fabriekshal, is tijdens het lange Paasweekend het decor van het Werkspoor Festival.

Een gratis toegankelijk festival vol nostalgie voor jong en oud, waar samen eten, drinken en dansen centraal staat. De Werkspoorkathedraal is vier dagen lang gevuld met pop-up keukens en gezellige barren waar je samen met je gezin, vrienden of familie kunt aanschuiven voor een hapje en een drankje.Aanvangstijden

Op Goede Vrijdag openen de fabrieksdeuren om 16.00 uur, zaterdag en de Paasdagen zijn de deuren al geopend vanaf 12.00 uur. Kijk op de website voor de laatste updates.

Prijzen

Gratis

Bezoekersinformatie

de Werkspoorkathedraal
Tractieweg, 41
3435 AP Utrecht
Tel.: 030 305 0333
Beoordeel Werkspoor Festival »


Meer over:

Pasen

Meer evenementen in de omgeving


Beoordelingen van Werkspoor Festival

2 reviews
Cees uit Utrecht schreef op 1 april 2018 20:20
Zie het bovenstaande... Helemaal mee eens, schandalige geldklopperij, helemaal als je met gezin/kinderen/kleinkinderen op bezoek bent, ben je een kapitaal kwijt.
Axel uit Utrecht schreef op 1 april 2018 15:01
Ik ben gisteren met een vriendin naar het festival geweest. Het is in een leuke industriële ruimte, mooi groot opgezet. De sfeer was goed, een beetje rustig, maar dat lag ook aan de tijd dat wij er waren, vermoed ik. de tegenvallers hadden allemaal te maken met de manier van betalen. Je bent verplicht muntjes te kopen, waarbij 4 het minimum is. De muntjes kosten 2,75 per stuk. Als je 1 muntje te kort komt moeten er 4 bijgekocht worden. Dit is naar mijn mening echt schandalig. De wc kost 1 muntje, 2,75 dus. Daar wordt dan bij gezegd dat je onbeperkt naar de WC mag. Al met al niet voor herhaling vatbaar aangezien je op een gênante manier afgezet wordt.

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:
Uitgelicht

Ontvang de leukste Uittips voor de regio Utrecht

BONUS: Download gratis ons e-book met de 7 leukste Uittips per provincie.

Vul je e-mailadres in en je ontvangt de bonus en de Uittips in je mailbox.
Stuur mij tips

Wij respecteren jouw e-mail privacy.

Anderen bekeken ook

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Uitjes uit jouw regio. Altijd op de hoogte .. »