Kerstfair Beetsterzwaag

Uitagenda > Festivals & evenementen > Friesland
12 december 2018 | Beetsterzwaag | Beetsterzwaag (Opsterland)
 vindt dit leuk
(170 stemmen)
94%
Stem nu ook
Let op: Dit evenement heeft in 2018 plaatsgevonden en is afgelopen. Mocht er nieuwe informatie komen (over een volgende editie) dan lees je dat hier.

De grote Kerstfair in Beetsterzwaag is een sfeervolle fair waar menigeen graag komt en blijft hangen.

Er zijn ruim 100 standhouders met afwisselende producten, van brocante tot kerst- en aanverwante artikelen, aanwezig. Vele plaatselijke horeca ondernemers zetten de heerlijkste maar exclusieve kleine gerechten voor. Verder is de kerstman aanwezig, muziek en zang, kerstkoopjes en nog veel meer.Aanvangstijden

Woensdag 12 december 2018: 13.30 - 21.00 uur

Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf.

Prijzen

De toegang tot de fair is gratis.
Er is rondom mogelijkheid tot vrij parkeren.

Bezoekersinformatie

Beetsterzwaag
Hoofdstraat
9244 CL Beetsterzwaag
Tel.: 06 15682764
Beoordeel Kerstfair Beetsterzwaag »


Meer over:

KerstFairsBrocante markten

Meer evenementen in de omgeving


5 Reviews over Kerstfair Beetsterzwaag

T.Steinvoorte uit Lemmer schreef op 14 december 2018 22:57
In tegenstelling tot voorgaande jaren vond ik de sfeer helemaal niet fijn. En het koor, wat altijd leuk is, heb ik helemaal niet gehoord. Liepen alleen wat kinderen met af en toe slecht geklede pakjes aan.
Bij aankomst om 12 uur konden we niet eens de auto parkeren. Buiten het dorp stond alles al vol. Heb veel klachten gehoord van standhouders en bezoekers......de vroegere organisatie krijgt van mij een pluim, veel gezelliger en leukere sfeer...Beetsterzwaag was altijd iets bijzonders en het publiek leuker. Ik vond het net als op de meeste kerstmarkten te gewoontjes dat past niet bij Beetsterzwaag. Hoop op een betere kerstmarkt volgend jaar ....Wel vond ik de verlichting mooi, maar miste de vuurkorven.
Anoniem uit Gorredijk schreef op 14 december 2018 08:21
Super gezellige kerstmarkt... volle drukte en leuke sfeer. Ben er volgend jaar zeker weer bij.

Ook ben ik op zoek naar een meid die samen met haar moeder en oma was (volgens mij) Ze werkt bij het ggz en ik wil daar graag meer over weten. Ik hoop er via deze manier achter te komen hoe zij heet.
Van Duyvenbode uit Lemmer schreef op 12 december 2018 23:09
Wij waren op de kerstmarkt, was jarenlang gezellig en verzorgd, wij vonden het nu erg tegenvallen. Was geen sfeer.. slechte organisatie. Het koor begon te zingen toen de markt al bijna afgelopen was. Andere jaren veel gezelliger voor alle bezoekers en de mensen die een kraam hadden. Iedereen die ik gesproken had deelde die mening dat er andere jaren veel meer sfeer was. Het lag hem niet aan het weer en ook niet aan het aantal mensen. Ik ga de markt volgend jaar nog 1 herkansing geven.
T.Huisman uit Drachten schreef op 14 december 2014 15:36
Je kon er niet met de bus langs want de hoofdstraat was afgezet door de kerstmarkten. Ik heb heel lang op de bus moeten wachten want de Hoofdstraat is heel lang afgesloten geweest i.v.m. kerstmarkt aan de Hoofdstraat in Beetsterzwaag. Ik heb dit niet geweten. het zal wel gezellig zijn geweest maar ik moest ergens anders naar toe. Door de aantrekkende economie verdienen de standhouders die daar staan op kerstmarkten wel weer meer dan voorgaande jaren. Kerstmarkten hebben alleen al in Nederland meer dan een miljoen verkocht dit jaar.
Duivenbode uit Lemmer schreef op 23 november 2013 23:15
Erg leuke markt, zoals ieder jaar.maar wel zorgen dat het uniek blijft!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dat vond ik 2012 iets minder,ik kreeg het gevoel dat de stands vol moesten,wel selectief blijven met de produkten die er verkocht worden

Schrijf een reviewLaat dit leeg:

* Verplichte velden. Jouw e-mailadres wordt niet getoond.
Uitgelicht voor jou

Ontvang de leukste Uittips voor de regio Beetsterzwaag

BONUS: Download gratis ons e-book met de 7 leukste Uittips per provincie.

Vul je e-mailadres in en je ontvangt de bonus en de Uittips in je mailbox.
Stuur mij tips

Wij respecteren jouw e-mail privacy.
Uitjes uit jouw regio. Altijd op de hoogte .. »